fbpx

Το πρωινό και οι …μικρές λεπτομέρειες που χάρισαν στον Zak Efron τους κοιλιακούς του

Το πρωινό και οι …μικρές λεπτομέρειες που χάρισαν στον Zak Efron τους κοιλιακούς του

Η …διατροφική ιστορία του γνωστού ηθοποιού Zak Efron αποδεικνύει  ότι δεν θέλει και πολλά για να καταφέρεις να χτίσεις τους τέλειους κοιλιακούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε το μυστικό και γίνε ο «μάστορας» της πίτσας για να εντυπωσιάσεις την παρέα (Video)

 

Φυσικά η προπόνηση είναι …προπόνηση και η σημασία της δεδομένη, όμως χωρίς τη διατροφή είναι σχεδόν αδύνατο να χτίσεις κοιλιακούς.

 

Ο Zak Efron είναι γνωστός για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, αφού σχεδόν ποτέ δεν ενδίδει σε junk food και λιπαρές, επεξεργασμένες τροφές. Αντίθετα επιλέγει συχνά ένα smoothie, γεμάτο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που τον γεμίζουν ενέργεια και χαρίζουν στον οργανισμό του πλούσια θρεπτικά συστατικά.

 

 

Σύμφωνα με το λογαριασμό του στο Instagram, αλλά και τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Men’s Fitness, το μεγαλύτερό του μυστικό, πέρα από τη συχνή γυμναστική, είναι η διατροφή του, η οποία είναι πλούσια σε βιολογικές τροφές και φτωχή σε ζάχαρη και υδατάνθρακες. Ακολουθώντας αυτή τη δίαιτα εκτός από το ότι απέκτησε το σώμα που πάντα ονειρευόταν (και εμείς μαζί του), κατάφερε να «νικήσει» και τις λιγούρες του.

 

 

«Ύστερα από λίγο, το σώμα σου σταματά να λιγουρεύεται πρόχειρο φαγητό και ανυπομονείς να φας υγιεινά γεύματα», λέει. «Μετά από δύο ή τρεις βδομάδες δίαιτας, το σώμα αρχίζει να καίει λίπος και όχι υδατάνθρακες για ενέργεια», υποστηρίζει. Η γεύση του έχει αλλάξει τόσο, που, όπως λέει, πια αντί να λιγουρεύεται παγωτά και λοιπά γλυκά, λιγουρεύεται υπερτροφές. «Όλες οι λιγούρες σου αλλάζουν», λέει. «Ξαφνικά λες ‘Τρομερό, θέλω λαχανίδα και παντζάρια με βινεγκρέτ και λίγη γλυκοπατάτα!», εξηγεί.