fbpx

Το χρώμα του αυτοκινήτου που οδηγάς δείχνει τον χαρακτήρα σου!

Το χρώμα του αυτοκινήτου που οδηγάς δείχνει τον χαρακτήρα σου!

Η μάρκα του αυτοκινήτου μπορεί να έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους αναγκαιότητας έτσι δεν θα μπορούσε να καθορίσει τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του. Αντίθετα όμως το χρώμα δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι ειδικοί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι ένα κορυφαίο αντρικό σαββατοκύριακο με 6 top ιδέες!

 

«Πες μου το χρώμα του αυτοκινήτου σου να σου πω ποιος είσαι» που έχει βέβαια να κάνει και με τη συνολική προτίμηση του χρώματος στην καθημερινότητα μας. Όμως στο αυτοκίνητο είναι διαφορετικό αφού όπως και να το κάνουμε είναι αυτοκίνητο!!!

Δείτε λοιπόν το …χρωματολόγιο και ίσως βρείτε τον χαρακτήρα σας:

Το χρώμα του πάθους και της έντασης που δηλώνει την έντονη διάθεση για ζωή και δημιουργία. Έχετε δυναμισμό θέλετε να γοητεύεται και αγαπάτε τη δημοσιότητα! Έχετε αρκετά αποθέματα ερωτισμού και δε φοβάστε να εκφραστείτε ενώ είστε και ιδιαίτερα κοινωνικοί. Το κόκκινο είναι έντονο χρώμα και δε περνά απαρατήρητο ποτέ.

  • Κίτρινο:

Είναι ένα χρώμα με διαφορετικές σημασίες ανάλογα με την απόχρωσή του. Αν αντιπαθείτε φανερά κάποιον  δηλώστε το με ένα κίτρινο ρούχο ενώ αν έχετε καλή διάθεση και θέλετε να φανείτε φιλικοί προτιμήστε το ζεστό κίτρινο. Η απόχρωση του χρυσού θα δηλώσει εύγλωττα την υπεροχή σας αλλά και θα φανερώσει ότι πάσχετε από το σύνδρομο της… επιδειξιομανίας!

  • Κόκκινο ή πορτοκαλί:

Το κόκκινο ή το πορτοκαλί δηλώνουν ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι χαρούμενα χρώματα και οι άνθρωποι που επιλέγουν το πορτοκαλί συνήθως είναι μικρής ηλικίας είναι χαρούμενοι και ενθουσιώδεις και με μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

  • Πράσινο ή Μπλε:

Το πράσινο είναι το ιερό χρώμα των Αιγυπτίων και των μουσουλμάνων ενώ το μπλε ίναι το χρώμα της γνώσης αλλά και της μάθησης. Επιλέγονται από συντηρητικούς κυρίως ανθρώπους αλλά και από τους πιο έξυπνους! Βάση ξένων ερευνών το σκούρο πράσινο και το μπλε είναι τα χρώματα που οι γιατροί και οι επιστήμονες επιλέγουν να έχουν στα αυτοκίνητά τους αλλά και στο καθημερινό ντύσιμό τους. Οι άνθρωποι που επιλέγουν το πράσινο και το μπλε χαρακτηρίζονται για την ευφυΐα τους τη συντηρητικότητα τους  τις γνώσεις τους και σίγουρα όχι για το χιούμορ τους.

  • Μαύρο ή ασημί:

Δηλώνει το φόβο για το άγνωστο και δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου ειδικά αν έχει και φιμέ τζάμια! Χρησιμοποιείται από απαισιόδοξους ανθρώπους που διστάζουν να αποκαλύψουν τα πραγματικά τους συναισθήματα”,” επειδή φοβούνται μη πληγωθούν και γι\’ αυτό προτιμούν να προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα δέους και φόβου. Αν βάλεις και το ασημί η πλειοψηφία των αυτοκινήτων στο δρόμο είναι σε χρώματα μαύρο και ασημί και οι αποχρώσεις τους. Το μαύρο είναι χρώμα που σε καμία περίπτωση στο αυτοκίνητο δε μπορεί να χαρακτηριστεί καταθλιπτικό. Το ασημί και οι περαιτέρω χρωματισμοί του είναι οι πιο κλασικές επιλογές στο χρώμα του αυτοκινήτου μετά το μαύρο. Κυρίως επιλέγει κανείς το ασημί γιατί δε λερώνει και είναι πάντα στη μόδα. Το μαύρο κυριαρχεί σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες και είναι το βασικό χρώμα πώλησης όπως και το ευκολότερο χρώμα μεταπώλησης ενός αυτοκινήτου μαζί με το ασημί. Οι άνθρωποι που επιλέγουν το μαύρο ή το ασημί δε θέλουν να τραβούν τα βλέμματα ενώ αγαπούν τη σοβαρότητα είναι αποφασιστικοί και κομψοί.

  • Το λευκό ή κρεμ:

Ήρθε στη μόδα και πάλι μετά από πολλά χρόνια που θεωρείτο σνομπ και “φτηνιάρικο”. Το λευκό δεν βρισκόταν τότε στα μεταλλικά χρώματα”,” δεν είχε περαιτέρω χρέωση και το επέλεγε κανείς ως το πιο οικονομικό. Θυμηθείτε παλαιότερα πως χαρακτηρίζαμε τα λευκά αυτοκίνητα και πως τώρα! Το λευκό σαν χρώμα προσδίδει αισιοδοξία και είναι το πιο λαμπερό και ειλικρινές χρώμα. Όσοι επιλέγουν λευκό δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα (ούτε το car wash!) και ταυτόχρονα προσδίδει μια γοητεία. Το λευκό δίνει όγκο στο αυτοκίνητο και ταιριάζει σε sedan και coupe αμαξώματα. Οι άνθρωποι που επιλέγουν το λευκό είναι αισιόδοξοι κεφάτοι, ειλικρινείς αλλά και ανοιχτόμυαλοι.