fbpx

Υπάρχουν τρία είδη που είναι καλό να μην τα αγοράζεις on line!

Υπάρχουν τρία είδη που είναι καλό να μην τα αγοράζεις on line!

Οι αγορές online είναι πολύ βολικές και πολλές φορές μπορεί να βρεις πολύ καλές ευκαιρίες, καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία. Ωστόσο, όπως γνωρίζεις ήδη χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν κάνεις μια αγορά online.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν το ίντερνετ «σέρνεται» σπίτι σου, μάθε ποια αντικείμενα «εμποδίζουν» το Wi Fi

 

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να τα αγοράσεις online, γιατί σίγουρα δεν θα είναι έτσι όπως τα περιμένεις και θα απογοητευτείς. Ποια είναι τα πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσεις online;

 

Έπιπλα

Έχεις δει έναν ωραίο καναπέ που θέλεις να αγοράσεις online, αλλά μάλλον δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Και αυτό γιατί δεν ξέρεις την ποιότητά του, το ακριβές χρώμα και το πόσο άνετος μπορεί να είναι τελικά. Πρέπει να πας σε ένα κατάστημα να δεις τον καναπέ, το χρώμα του αν ταιριάζει με το σαλόνι σου, την ποιότητά του. Παράλληλα, μπορείς να διαπραγματευτείς την τιμή, ενώ όταν κάνεις μια αγορά online, η τιμή του είναι αυτή που εμφανίζεται στην οθόνη σου και δεν αλλάζει. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. To ίδιο ισχύει και για το στρώμα για το κρεβάτι σου.

 

Αυτοκίνητο

Το να αγοράσεις αυτοκίνητο, είτε είναι καινούργιο είτε μεταχειρισμένο είναι μια μεγάλη διαδικασία και μόνο εύκολη δεν είναι. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς τα χαρακτηριστικά του κι αν τελικά αξίζει την τιμή του. Και είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα δεις online, ούτε να πάρεις τη γνώμη κάποιου ειδικού. Άλλωστε είναι αμάξι, δεν είναι ένα πουκαμισάκι που θα το βαρεθείς και δεν θα το φορέσεις ξανά.

 

Καλλυντικά

Μπορεί να βρήκες το ιδανικό e-shopγια να αγοράσεις από αφρό ξυρίσματος μέχρι άρωμα.  Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα να τα αγοράσεις online, γιατί τελικά μπορεί να μην είναι αυτό που βλέπεις ή μπορεί να μην ταιριάζουν με το δέρμα σου.