fbpx

Χαλάρωμα locdown: Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη βόλτα; – Τι να προσέξεις!

Χαλάρωμα locdown: Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη βόλτα; – Τι να προσέξεις!

Όπως δείχνουν τα πράματα το lockdownθα αρχίσει να χαλαρώνει σύντομα. Άλλωστε λίγες μέρες απέμειναν για να στρώσει ο καιρός και εσύ είσαι σίγουρα έτοιμος για τη μεγάλη βόλτα με τη μηχανή σου που είτε την έβλεπες να κάθεται στο πάρκιγκ ή έκανες σύντομες διαδρομές μέχρι τη δουλειά σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σκέφτεσαι τις διηθήσεις που θα κάνεις ή αυτές των αυτοκινήτων που σε απειλούν; Δες τι παίζει!

 

Σίγουρα είσαι σκασμένος από το locdownκαι είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη βόλτα, μια καλή εκδρομή δηλαδή, για να ξεπικάρεις.

Όπως και να έχει την βόλτα σου θα την κάνεις , όμως πριν ξεκινήσεις είναι καλό να προσέξεις κάποια πράματα:

 

Την κατάσταση της μηχανής

Μπορεί να την έχεις φροντισμένη, όμως αν έχει κάτσει τόσο και στο πάρκιγκ, είτε έκανε μικρές αναγκαίες διαδρομές είναι καλό να κάνεις έναν έλεγχο πριν ξεκινήσεις τη βόλτα! Δες τα υγρά της (λάδια, φρένα, σύστημα ψύξης) και την πίεση των ελαστικών και αν όλα είναι εντάξει είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις.

 

Πάρε προμήθειες

Ανεξαρτήτως πόσο μεγάλη βόλτα θα κάνεις φρόντισε να βάλει στο σακίδιο σου, νερό, αναψυκτικά, καφέ, κάτι για φαγητό, γενικά ότι προτιμάς. Ο λόγος είναι ότι τα καταστήματα εστίασης είναι κλειστά ή υπολειτουργούν και εκεί που θα πας δεν γνωρίζεις αν θα βρεις κάποιο μαγαζί ανοιχτό, αφού η κατάσταση είναι περίεργη!

 

Μην …τρελαθείς

Τόσο καιρό που έχεις να πας βόλτα σίγουρα θα θέλεις να …τις δώσεις στη πρώτη ισιάδα που θα βρεις. Καλό είναι να συγκρατηθείς. Όχι σίγουρα δεν ξέχασες να οδηγείς αλλά απλώς έχεις «σκουριάσει» από την απραξία. Πάνε χαλαρά και ανέβαζε σταδιακά και πάντα με ασφάλεια και έτσι θα απολαύσεις καλύτερα τη βόλτα σου και χωρίς κίνδυνο.