fbpx

Χρήστος Κατσαβοχρήστος, ένας ακόμα Έλληνας που διαπρέπει στο διεθνές μοντελινγκ

Χρήστος Κατσαβοχρήστος, ένας ακόμα Έλληνας που διαπρέπει στο διεθνές μοντελινγκ

Ένας ακόμα Έλληνας καταξιώνεται στον διεθνή χώρο του μόντελινγκ. Ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος θεωρείται πλέον ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα στο χώρο του μόντελινγκ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Σωτήρης Παλλάδας και η διεθνή του καριέρα στο modeling

 

Μόλις έχει μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής του και έχει συνεργαστεί με διεθνή brands, σημαντικά περιοδικά αλλά και διακεκριμένους φωτογράφους. Ο Μπρους Βέμπερ, ο Μίλαν Βουκμίροβιτς, ο Ρικ Ντέ, αλλά και οι Έλληνες Δημήτρης Σκουλός, Χάρης Φαρσαράκης και Ερρίκος Ανδρέου, είναι κάποιοι από αυτούς και όπως αποκαλύπτει το προφίλ του στο Instagram ο Χρήστος συνεργάζεται με πέντε μεγάλα διεθνή πρακτορεία μοντέλων.

 

 

Ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος γεννήθηκε στο Αγρίνιο και όπως λέει ο ίδιος το μόντελινγκ μπήκε στη ζωή του απρόσμενα. Ενώ είχε αποφάσισε να γίνει γυμναστής, καθώς περπατούσε στην Αθήνα, τον σταμάτησε ο μάνατζερ μοντέλων Γιώργος Kουτσούλιας και τον ρώτησε αν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μία φωτογράφηση.

Παιδί χωρισμένων γονιών έζησε στο Αγρίνιο μέχρι και το 2014. Η μητέρα του εργαζόταν πολλές ώρες, έμενε κατά βάση με τη γιαγιά και τον παππού του. Μπορεί να μεγάλωσε με αυστηρές αρχές όμως όπως λέει» αποτελούσε πάντα πονοκέφαλο για την οικογένεια του.

 

 

Με σμιλευμένους κοιλιακούς που θυμίζουν αρχαιοελληνικό άγαλμα και ύφος που παραπέμπει σε χολιγουντιανό γόη, ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος απολαμβάνει μια αξιόλογη καριέρα στο διεθνές μόντελινγκ. Στο βιογραφικό του συναντά κανείς συνεργασίες που κάθε ανερχόμενο μοντέλο θα ζήλευε.

Εχει φωτογραφηθεί για τα γνωστότερα ανδρικά περιοδικά στον κόσμο, έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες για τις διεθνείς εβδομάδες μόδας, ενώ πριν λίγες μέρες τον είδαμε και στον τελικό του GNTM 3, στη φωτογράφιση με την Παρασκευή.

 

 

Πρόσφατα, ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια των Dsquared2 για τη νέα συλλογή εσωρούχων, με το μοντέλο να εντυπωσιάζει με το αγαλματένιο του κορμί, αλλά και το βλέμμα του, που μαγνητίζει.