fbpx

Όταν η μοτοσικλέτα γίνεται …ντεκόρ της όποιας φωτογράφισης!

Όταν η μοτοσικλέτα γίνεται …ντεκόρ της όποιας φωτογράφισης!

Η μοτοσικλέτα είναι όμορφη και δίνει ένα αίσθημα ελευθερίας. Είναι συναρπαστική μόνο που τη βλέπεις, ειδικά για όσους δεν γνωρίζουν να «καβαλάνε». Είναι …τρομαχτική, αφού είναι πολλοί εκείνοι που την φοβούνται.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν είσαι μηχανόβιος ή απλώς μοτοσικλετιστής!

 

Όμως η μοτοσικλέτα αποτελεί και το αγαπημένο φωτογραφικό ντεκόρ για πάσης φύσεως φωτογραφίσεις, από το book του κάθε φέρελπι μοντέλου μέχρι για την προώθηση ρούχων ή άλλων προϊόντων, εκτός από τα μοτοσικλετιστικά είδη ή τα νέα  μοντέλα.

Και είναι που μπαίνει το θέμα.

Η πλάκα είναι ότι εκείνοι που χρησιμοποιούν τη μοτοσικλέτα ως ντεκόρ ποζάρουν μαζί της γυμνοί ή ημίγυμνοι και φυσικά η εικόνα που βγαίνει δεν έχει καμία σχέση με προδιαγραφές ασφαλείας. Και άντε οι μοτοσικλέτες να είναι ακίνητες, το χειρότερο είναι ότι σε κάποιες φωτογραφίσεις τις κινούν κιόλας, χωρίς φυσικά να τηρούν κανένα μέτρο ασφάλειας.

Το αντίθετο έρχεται από τις εταιρίες που κατασκευάζουν μοτοσικλέτες ή πουλούν μοτοσικλετιστικά είδη. Σε εκείνες τις φωτογραφίσεις όλα τα μοντέλα φορούν ρούχα και παίρνουν όλα τα μέτρα ασφάλειας!

Σε γενικές γραμμές όταν η μοτοσικλέτα χρησιμοποιείται ως ντεκόρ βγαίνουν τα χείριστα παραδείγματα ασφάλειας και είτε το θέλουμε, είτε όχι η μοτοσικλέτα είναι ένα όχημα που για τον χειρισμό του απαιτείται να τηρούνται τα ελάχιστα της ασφάλειας!