fbpx

Όταν μια γυναίκα αγαπάει σίγουρα θα θες να είσαι εσύ ο εκλεκτός!

Όταν μια γυναίκα αγαπάει σίγουρα θα θες να είσαι εσύ ο εκλεκτός!

Για πολλούς άνδρες, η γυναίκα είναι ένα γοητευτικό και απρόβλεπτο μυστήριο. Η γυναικεία ψυχολογία έχει μπει πολλές φορές στο μικροσκόπιο ενώ πολύ συχνά προκαλεί καλοπροαίρετα αστεία.

Το μόνο που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, είναι πως όταν μια γυναίκα αγαπήσει, αγαπάει ψυχή τε και σώματι! Αυτό, όμως, δεν θα την εμποδίσει να διαλύσει μία σχέση στην οποία δεν περνάει καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταλάβεις ότι την κέρδισες μετά το one stand

 

Όταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα είναι τόσο υπέροχο όσο ακούγεται. Ρομαντικό, αληθινό, όμορφο. Όταν μια γυναίκα αγαπάει μεταμορφώνεται. Όχι σε εκείνη που σκέφτεται πώς να τον κάνει ότι θέλει αλλά σε εκείνη που θα τον αφήσει να κάνει ότι θέλει. Καθαρή αγάπη. Όχι με το ζόρι. Όταν μια γυναίκα αγαπάει λοιπόν δίνει και δίνεται, ψυχή τε και σώματι.

Φροντίζει, νοιάζεται, στηρίζει, ακούει, συμβουλεύει. Όταν μια γυναίκα αγαπάει δεν το βάζει στα πόδια γιατί δεν της αρμόζει, δεν είναι μόνο για τα εύκολα, μα κυρίως για τα δύσκολα. Όταν μια γυναίκα αγαπάει την καταλαβαίνεις από τον τρόπο που μιλάει για τον αγαπημένο της, από τα μάτια της που λάμπουν κι από το μόνιμο χαμόγελο που έχει.

 

 

Όταν μια γυναίκα αγαπάει θα κινήσει βουνά και θάλασσες, θα πάρει ΚΤΕΛ αλλά και αεροπλάνα, θα ζήσει μαζί με τον άντρα που αγαπέι καλοκαίρια και χειμώνες. Όταν μια γυναίκα αγαπάει γίνεται κοριτσάκι, ερωμένη, σύντροφος, κυρία, φίλη και μαμά μαζί. Η αγάπη της δεν τελειώνει, αντιθέτως, γεμίζει από αυτή κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Όταν μια γυναίκα αγαπάει δεν κοιτάει πορτοφόλια, ούτε αν θα την πας στο καλύτερο εστιατόριο. Μην μπερδεύεσαι. Η αγάπη γι αυτήν δεν περιορίζεται σε υλικά αγαθά αλλά σε κάτι άλλο πολύ πιο μεγάλο. Μια γυναίκα θα σε αγαπήσει γιατί θα έχει ερωτευτεί τον τρόπο που της χαιδεύεις τα μαλλιά, το πώς κοιμάσαι, το πώς ξυπνάς και το πώς σου αρέσει να πίνεις τον καφέ σου.

 

 

Για εκείνη την ξαφνική βόλτα με θέα ήταν θάλασσα που της πρόσφερες ξαφνικά επειδή την αγαπάς και δεν το λες ανοιχτά. Για τις στιγμές που το χέρι σου μπλέχτηκε στο δικό της. Για εκείνο το φιλί το ξαφνικό που της έδωσες κι εκείνες τις αγκαλιές που κούμπωσαν από την πρώτη στιγμή. Για τον τρόπο που επικοινωνείτε και για το γέλιο που ρίχνετε, έτσι αυθόρμητα και οι δύο μαζί σα να είστε συντονισμένοι.

Αυτές οι λεπτομέρειες για εκείνη είναι ένας μικρός θησαυρός. Αυτές τις στιγμές. Αυτές οι στιγμές θα την κάνουν να σε αγαπήσει…

Και Κάπως έτσι εκείνη η γυναίκα ψιθύριζει σ´εκείνον το “Σ´αγαπώ” την ώρα που κοιμάται και τον σφίγγει στην αγκαλιά της.

Και κάπως έτσι αυτό το “Σ´αγαπώ” είναι ότι πιο αληθινό έχει πει και είναι βέβαιο ότι εσύ θα θες να είσαι ο αποδέκτης αυτού του ‘’σ΄αγαπώ’’ και να τη νιώθεις να κουρνιάζει στην αγκαλιά σου γεμάτη αγάπη!

Μη την προδώσεις όμως ποτέ αυτή την αγάπη και να την τιμήσεις ως πραγματικός άντρας! Αρκεί βέβαια να νιώθεις και εσύ τα ίδια συναισθήματα με εκείνη!