fbpx

Ένας άντρας θυμάται: Όταν εκείνη με τιμώρησε σκληρά για την απιστία!

Ένας άντρας θυμάται: Όταν εκείνη με τιμώρησε σκληρά για την απιστία!

Ο Μίλτος είναι στρατιωτικός, εδώ και πέντε χρόνια είναι παντρεμένος. Έχει μια όμορφη οικογένεια με ένα κουτσούβελο. Όμως πριν την αγάπη με την οποία αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του, είχε μια άλλη αγάπη που δεν της ήταν όμως και τόσο πιστός.

Ο ίδιος χρόνια μετά θυμάται. Σε μια στιγμή ειλικρίνειας και αναμνήσεων εξιστορεί στο Activeman.gr τι πέρασε από την πρώην του ως εκδίκηση επειδή την απάτησε, με την υπόσχεση να μην αποκαλύψουμε τα στοιχεία του. Τα εξιστορεί, επειδή όπως λέει θέλει να μάθουν οι άλλοι νέοι άντρες τι πέρασε, για να μην …πάθουν και να μάθουν να σέβονται τις γυναίκες τους!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μία αληθινή ιστορία γυμνής διαφυγής με μοτοσικλέτα από τη μανία του απατημένου!

 

Ο Μίλτος σήμερα είναι 44 χρονών, τότε ήταν 31!

«Εκείνη την εποχή υπηρετούσα στον Έβρο, με τη Καίτη είχαμε τρία χρόνια σχέση και ήμασταν λογοδοσμένοι. Βασικά πηγαίναμε για αρραβώνα και γάμο» εξηγεί.

Τότε ο Μίλτος ήταν νέος αξιωματικός και υπηρετούσε στην Ορεστιάδα. Μελαχρινός, ψηλός και ωραίος άντρας. Αθλητής στίβου στο επικοντό στα εφηβικά του χρόνια, μετά συνέχιζε απλώς να πηγαίνει γυμναστήριο.

«Τότε αισθανόμουν ότι όλος ο κόσμος ήταν δικός μου. Όλες οι γυναίκες δικές μου. Την Καίτη την είχα γνωρίσει τυχαία από μια παρέα και κολλήσαμε. Πολύ κολλήσαμε τόσο που σχεδιάζαμε το μέλλον ως οικογένεια. Πολύ καλή κοπέλα αλλά εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ ειδικά εκεί στον Έβρο. Σχεδόν κάθε μέρα ήμουν με άλλη» αναφέρει και χαμογελάει.

Όπως λέει ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ πως αποκαλύφθηκε η απιστία του, ένιωσε όμως τη σκληρή εκδίκηση από την Καίτη.

«Είχα πάρει άδεια και ήρθα Θεσσαλονίκη, όπως ερχόμουν πάντα» λέει ο Μίλτος και συνεχίζει: «Πήρα τη Καίτη τηλέφωνο να της πω ότι είμαι στη πόλη και μου είπε να βρεθούμε το βράδυ στο μπαράκι που πηγαίναμε στη πλατεία Εύοσμου. Παραξενεύτηκα γιατί συνήθως βρισκόμασταν την επόμενη ώρα από την άφιξη μου, αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία και έτσι το βράδυ πήγα στο μπαράκι».

 

 

Η Καίτη ήταν μια αυτοδημιούργητη κοπέλα. Είχε τελειώσει οικονομικά και δούλευε ως λογίστρια σε μια εταιρία στη Σίνδο. «Πολύ όμορφη κοπέλα» λέει ο Μίλτος «ψηλή όσο χρειάζεται για γυναίκα, ξανθιά με όμορφα χαρακτηριστικά και τέλειο σώμα που φρόντιζε να το γυμνάζει κάθε μέρα».

«Όταν συναντηθήκαμε στο μπαράκι κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» συνεχίζει τη διήγηση του ο Μίλτος «Εκείνη το δικαιολόγησε ότι ήταν φορτωμένη και κουρασμένη από τη δουλειά. Και πάλι δεν έδωσα σημασία αφού στα χαδάκια που κάναμε ανταποκρινόταν. Λίγη ώρα μετά ήρθε εκείνος».

Η παρουσία τρίτου ατόμου προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την ερώτηση μας: Φίλος της;

«Όχι απάντησε ο Μίλτος, τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρθηκε. Δεν ξέρω μετά από αυτά που έγιναν κατάλαβα ότι γνωρίζονταν και είχαν συνεννοηθεί να μου την στήσουν, όμως εκεί ο τύπος συμπεριφέρονταν ως ξένος. Έκατσε δίπλα της στη μπάρα και μετά από λίγο έπιασε κουβέντα. Γιώργο τον έλεγαν και είπε ότι ήταν αστυνομικός. Μπορεί και να ήταν δεν ξέρω. Ωραίο παιδί πάντως, αθλητικός και γενικά ευχάριστος τύπος».

«Με τα πολλά γίναμε παρέα και τα ποτάκια ερχόταν το ένα μετά το άλλο» συνεχίζει ο Μίλτος «Περασμένες 12 και μετά από αρκετά ποτά, η Καίτη πρότεινε να συνεχίσουμε σπίτι της, την βραδιά και κάλεσε και εκείνον. Δεν μου πολυάρεσε αλλά σκέφτηκα εντάξει θα έρθει για ένα ποτό και όταν φύγει θα μείνουμε μόνοι με την Καίτη. Άλλωστε σπίτι της ήταν μπορούσε να καλεί όποιον θέλει».

Λίγη ώρα μετά οι τρεις τους βρέθηκαν στο σπίτι της Καίτης. Εκείνη τους ζήτησε να βγάλουν τα παπούτσια αφού όπως είπε ο Μίλτος ήταν πολύ σχολαστική με την καθαριότητα και ετοίμασε ποτά για όλους. «Αράξαμε στο καθιστικό και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων όταν ξαφνικά η Καίτη σηκώθηκε ήρθε πρώτα σε μένα, μου χάιδεψε το πρόσωπο, μετά πήγε στον άλλον έκανε το ίδιο και εξέφρασε την επιθυμία της να δει πως κάνει ο αστυνομικός μια σύλληψη» είπε ο Μίλτος και γέλασε.

  • Εσύ πως αντέδρασες; Εκείνος τι έκανε;

«Ήταν μια στιγμή λίγο αμήχανη, ειδικά όταν του είπε να δείξει πως γίνεται πάνω μου.  Με ρώτησε ναζιάρικα αν θα το κάνω και εγώ είπα ναι» λέει ο Μίλτος «Μην τα πολυλογώ δεχτήκαμε και οι δύο έτσι έγινε μια ψιλοπάλη μεταξύ μας. Εκείνος με ακινητοποίησε, με έστησε στον τοίχο, έγινε σωματική έρευνα, όπως βλέπουμε στις ταινίες και μετά μου πέρασε χειροπέδες χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω».

«Γέλασα, γελάσαμε και η Καίτη άρχισε τα νάζια, μια με μένα και μια με τον άλλον. Σήκωνε τις μπλούζες και χάιδευε τα σώματα μας από το στήθος μέχρι το καβάλο και μας πρότεινε να πάμε όλοι μαζί στο κρεβάτι. Εκεί αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Εκείνος σχεδόν αμέσως συμφώνησε και τελικά να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε στη κρεβατοκάμαρα» λέει ο Μίλτος.

 

 

Και οι τρεις έγιναν ένα. Εκείνη να χαϊδεύει μια τον έναν και μια τον άλλον. Τα περισσότερα ρούχα βγήκαν και τότε έγινε το αναπάντεχο όπως εξιστορεί ο Μίλτος: «Όταν μπήκαμε στη κρεβατοκάμαρα μου είχαν βγάλει τις χειροπέδες, όμως πάνω στα χαμουρέματα η Καίτη με έριξε ανάσκελα στο κρεβάτι. Και εγώ και εκείνη ήμασταν με τα εσώρουχα ενώ ο άλλος φορούσε ακόμα το παντελόνι του. Τότε η Καίτη του ζήτησε τις χειροπέδες. Εκείνος τις έδωσε, εγώ κοιτούσα περίεργα και βασικά αφέθηκα να μου δέσει τα χέρια στο κρεβάτι» εξιστορεί ο Μίλτος.

Σύμφωνα με την εικόνα που μας περιέγραψε ο Μίλτος η κρεβατοκάμαρα ήταν λιτά επιπλωμένη με ένα διπλό σιδερένιο κρεβάτι.

«Αφού με έδεσε στο κρεβάτι στράφηκε σε αυτόν και άρχισε να του ξεκουμπώνει το παντελόνι. Εγώ κοιτούσα μη μπορώντας να αντιδράσω» λέει ο Μίλτος «Του κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να του τον γλύφει πάνω από το σλιπ αρχικά μέχρι που το έβγαλε και τον πήρε όλο στο στόμα της. Εγώ είχα γίνει κάγκελο από την εικόνα. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα με το θέαμα αλλά το είδα σαν μια εμπειρία περιμένοντας να έρθει η σειρά μου».

«Τους έβλεπα να ξεγυμνώνονται να κάνουν έρωτα μπροστά μου. Πάνω στο κρεβάτι, στα  πόδια μου, κάτω στο πάτωμα. Έκαναν έρωτα με πολύ πάθος και εγώ ήμουν δεμένος στο κρεβάτι και τους έβλεπα. Από τη μια ο π…σος μου είχε πρηστεί τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα βγει έξω από το σλιπ και από την άλλη ήμουν μέσα στα νεύρα μου όσο περνούσε η ώρα και με αγνοούσε. Δεν με πείραζε τόσο πολύ που πηδιόταν με τον άγνωστο μπροστά μου, παρτούζα είναι σκέφτηκα, έτσι γίνεται, όσο που εκείνη με αγνοούσε και το έκανε μόνο με αυτόν» εξηγεί ο Μίλτος.

Και τότε ήρθε η στιγμή που σίγουρα δεν περίμενε ο Μίλτος.

«Ξαφνικά σταμάτησαν» συνέχισε να εξιστορεί «εκείνος στάθηκε όρθιος δίπλα μου με το παπάρι του σηκωμένο. Η Καίτη ήρθε από την άλλη πλευρά και άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα από το πέος μου μέχρι το πρόσωπο και τότε μου ζήτησε να κάνω κάτι γι αυτήν. Τη ρώτησα τι; Και μου απάντησε να ανοίξω το στόμα για να μπει μέσα ο άλλος. Φυσικά αρνήθηκα. Εκείνος ήταν όρθιος μπροστά μου σα να το περίμενε. Η Καίτη άρχισε να το ζητάει ολοένα και πιο επιτακτικά μέχρι που έβαλε τα δάχτυλα της και μου άνοιξε το στόμα. Τότε έγινε η μεγαλύτερη αηδία που ένιωσα ποτέ στη ζωή μου. Ο άλλος τον έβαλε μέσα στο στόμα μου λέγοντας κάτσε ήρεμα να το απολαύσεις. Ήταν αηδία. Κάθε που το σκέφτομαι αναγουλιάζω. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ταπείνωση ένιωσα όταν το πράμα του μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα μου. Τι αηδία ένιωσα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε» είπε ο Μίλτος και κάνοντας έναν μορφασμό αηδίας.

«Αλλά δυστυχώς δεν τελείωσε εκεί» συνεχίζει τη διήγηση του ο Μίλτος «Η Καίτη μου βγάζει το σλιπ και απλώς ακουμπάει με τα χέρια της τον δικό μου που παραδόξως ήταν σηκωμένος. Μετά κάθετε πάνω στο στήθος μου και μου σηκώνει τα πόδια. Αντέδρασα. Άρχισα να βρίζω, να παρακαλώ να μην το κάνουν. Ο άλλος ήρθε πάνω μου. Τον έβλεπα που με κοιτούσε στα μάτια. Την φίλησε στο στόμα και μετά πήρε θέση. Θυμάμαι ότι φώναξα μη, μη το κάνεις ρε. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα. Τότε έγινε το αναπάντεχο και εκείνος απλά την ακούμπησε χωρίς να μπει μέσα. Τραβήχτηκε και σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι. Ανακουφίστηκα».

Ακούγοντας τη διήγηση του Μίλτου θεωρήσαμε ότι η εκδίκηση της Καίτης είχε ολοκληρωθεί, όμως κάναμε λάθος.

«Την παρακάλεσα να με λύσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Δεν τελειώσαμε ακόμα μου είπε» συνέχισε να εξιστορεί ο Μίλτος «Τότε έβαλε εκείνον να γονατίσει πάνω μου. Εκείνη γονάτισε πίσω του και άρχισε να του τον παίζει μέχρι που τελείωσε με τα υγρά του να πέφτουν στο στήθος μου.  Ήταν η απόλυτη ξευτίλα» κατέληξε ο Μίλτος.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εξευτελιστική για το νεαρό τότε στρατιωτικό. Η Καίτη έφερε τα ρούχα του, τα πέταξε στο κρεβάτι και του έλυσε τα χέρια. «Τώρα μπορείς να φύγεις να πας να πηδήξεις τις άλλες που πηδάς» του είπε με ψυχρό ύφος και τον έδιωξε από το σπίτι.

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα πολύ ταπεινωμένος. Ήμουν φοβερά νευριασμένος αλλά δεν είχα κουράγιο να αντιδράσω. Ντρεπόμουνα και ήθελα να χιμήξω να τους σπάσω στο ξύλο αλλά η αποκάλυψη ότι ήξερε για τη διπλή ζωή μου με έκανε ν΄ αλλάξω γνώμη. Ντύθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Βρομούσα από τα υγρά του που ήταν ακόμα πάνω στο στήθος μου. Ντύθηκα γρήγορα και έφυγα ντροπιασμένος» είπε ο Μίλτος.

«Από τότε δεν την ξαναείδα. Την άλλη μέρα μετακόμισα άρον άρον από τον Ευόσμο. Αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένος. Από την άλλη όμως την δικαιολόγησα. Μπορεί η εκδίκηση να ήταν σκληρή αλλά είχε δίκιο. Εγώ δεν ήμουν σωστός. Ήμασταν ένα βήμα πριν  τον γάμο και εγώ δεν ήμουν πιστός όπως έλεγα, όπως την έκανα να πιστέψει» κατέληξε ο Μίλτος.

Όπως μας είπε στο τέλος της συνέντευξης από τότε είναι μονογαμικός. Έμαθε μετά από χρόνια, τυχαία από έναν κοινό τους φίλο, ότι η Καίτη είχε παντρευτεί τον Γιώργο που ήταν πράγματι αστυνομικός!

 

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ