fbpx

Ένα καλό μεθύσι φίλους στο μπαράκι… επιβάλλεται! Μάθε το γιατί!!!

Ένα καλό μεθύσι φίλους στο μπαράκι… επιβάλλεται! Μάθε το γιατί!!!

Καλοί φίλοι – μπαράκι! Ο τέλειος συνδυασμός για να περάσεις όμορφα! Και είναι πράγματι η φάση που πρέπει να περάσει καλά…. Και το μεθύσι όχι μόνο συγχωρείται αλλά επιβάλετε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 μεγάλες φιάλες για αυτούς που το ουίσκι είναι κάτι σαν θρησκεία!

 

Το Oxford University, μας διαβεβαιώνει πως κάνει καλό στην υγεία σου να πίνεις ένα ποτάκι παραπάνω έχοντας στο πλευρό σου τους κολλητούς σου. Αυτά τα φανταστικά νέα για κάθε άντρα εκεί έξω, δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά έρευνα με απτές αποδείξεις. Είναι καλό να μεθάς με τους φίλους σου, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την υποστούν όσοι ήταν μέχρι τώρα αντίθετοι ή έθεταν περιορισμούς στην έξοδό σου.

Η έρευνα του γνωστού πανεπιστημίου, αναδεικνύει τη σημασία της αντρικής φιλίας και τα οφέλη της και η αλήθεια είναι, πως είναι σημαντικά. Έχουμε και λέμε: Δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μειώνει τα επίπεδα άγχους και απελευθερώνει ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Επισημαίνεται επίσης, πως μια δυνατή αντρική φιλία, σε κάνει πιο στοργικό και πιο γενναιόδωρο. Να είσαι σίγουρος, πως η γυναίκα σου ή η κοπέλα σου, θα το εκτιμήσει αυτό οπότε εξήγησέ της πως η δική σου ευτυχία, θα είναι αυτόματα και δική της.

Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να περνάς τουλάχιστον δύο μέρες την εβδομάδα με τους φίλους σου κατά προτίμηση σε μπαρ. Aν περιτριγυρίζεσαι από εύθυμα άτομα, τότε οι πιθανότητες να αποφύγεις έναν σύγχρονο εσωτερικό δαίμονα όπως η κατάθλιψη, μειώνεται θεαματικά. Μην το σκέφτεσαι παραπάνω, σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τους φίλους σου. Σήμερα έχει έξοδο.