fbpx

Έτσι θα αντέξεις σε μαγαζί χωρίς ούτε μια τζούρα καπνού!

Έτσι θα αντέξεις σε μαγαζί χωρίς ούτε μια τζούρα καπνού!

Ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται και αν είσαι καπνιστής ή πρέπει να το κόψεις ή να προσαρμοστείς και να αντέξεις ή να …παγώνεις στο κρύο, αναζητώντας λίγη ζεστασιά κάτω από κανένα «μανιτάρι».

Η απόλυτη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που δεν αφήνει τη δυνατότητα σε καταστηματάρχες να επιλέξουν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους καπνιστές που δεν μπορούν να βρούνε μαγαζί που να επιτρέπεται το κάπνισμα. Όμως για σένα μπορεί να μην είναι καθόλου πρόβλημα αρκεί να συγκεντρώσεις το μυαλό σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ξεφύγεις από τα κόμπλεξ σου και θα γίνεις άνετος και ωραίος

 

Η επιλογή να μείνεις μέσα στο μπαρ ή στη ταβέρνα και να απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου χωρίς τσιγάρο είναι η καλύτερη, αφού όχι μόνο θα είσαι στη ζέστη αλλά θα ακούς και τη μουσική του μαγαζιού. Πως όμως θα καταφέρεις να αντέξεις χωρίς τσιγάρο που συνδυάζεται με το ποτό ή το φαγητό;

Μία λύση είναι απλά να αντέξεις. Η άλλη (που δεν τη συνιστούμε) είναι να «ντουμανιάσεις» μέχρι τη στιγμή που θα μπεις στο μαγαζί (δηλαδή να καπνίζεις το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο) και έτσι είναι βέβαιο ότι θα αντέξεις για περισσότερο από μια με μιάμιση ώρα χωρίς τσιγάρο.

Αν όλη η παρέα δεν καπνίζει τότε καλό είναι να βγάλεις το τσιγάρο από το μυαλό σου και δεν θα καταλάβεις πως πέρασε η ώρα. Αν όλη η παρέα είστε καπνιστές, καλό είναι να μην συζητήσετε διόλου το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος!

Σκέψου ότι όλα είναι θέμα μυαλού. Σκέψου ότι καπνίζεις όλη τη μέρα, επομένως μπορείς να αντέξεις για λίγες ώρες χωρίς τσιγάρο. Βάλε ακόμα τον εαυτό σου στη λογική ότι βρίσκεσαι μέσα ένα αεροπλάνο που σημαίνει ότι δεν θα καπνίσεις!

Όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για το τσιγάρο, αλλά ούτε να ξεροσταλιάζεις στο κρύο για να καπνίζεις.