fbpx

Έτσι θα αντιμετωπίσεις τα όσα σε …βασανίζουν μετά από ένα one stand

Έτσι θα αντιμετωπίσεις τα όσα σε …βασανίζουν μετά από ένα one stand

Tελειώνεις… σηκώνεσαι και στέκεσαι σαν χαζός να κοιτάς το …υπερπέραν στο πρώτο φως της ημέρας. Μόλις τελείωσε ένα πετυχημένο one night stand. Είτε είσαι παντρεμένος ή δεσμευμένος… είτε ελεύθερος νιώθεις ότι σε …ζώνουν τα φίδια… σκέψεις, τύψεις,  φόβοι ανάμικτα συναισθήματα. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό αφού κανένας δεν σε ανάγκασε να ξεφύγεις στον έρωτα της μιας βραδιάς;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 6 αντίδοτα του στησίματος που θα την κάνουν να …σκάσει

 

Οι ψυχολόγοι λένε ότι αν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσεις να κάνεις σεξ το κυριότερο είναι να μη το μετανιώσεις. Είτε είναι από πραγματική αγάπη από στιγμιαίο έρωτα, είτε ακόμα γιατί το άτομο σε ερέθισε, μην το μετανιώσεις. Πέρασες ευχάριστα και τέλος! Άσε τις τύψεις και τις ενοχές στην άκρη και μην κάνεις το λάθος να ακούσεις τις ηθικολογίες του περιβάλλοντος σου.

Δες λοιπόν τις εξής περιπτώσεις

 

  1. Αν είσαι εργένης…

Αμέσως μετά το one stand μετράς …έτσι αυτόματα πόσα έκανες τον τελευταίο καιρό και αμέσως αυτόματα σου έρχεται στο νου η φωνή της μάνας σου που σε παροτρύνει να νοικοκυρευτείς και να γίνεις… άνθρωπος!!! Μην κολλάς λοιπόν άνθρωπος είσαι και μάλιστα ωραίος και ελεύθερος. Όσο για το «νοικοκυριό» θα έρθει και αυτό με την ώρα του αρκεί να μην εθιστείς στο one stand!

 

 

  1. Αν είσαι δεσμευμένος (όχι παντρεμένος)…

Τότε σκέφτεσαι άλλα πράγματα. Βασικά σε διακατέχουν οι ενοχές αλλά από την άλλη σκέφτεσαι εκείνη με την οποία έχεις σοβαρή σχέση. Αν σου άρεσε πολύ το one stand και ανακάλυψες πολλά πράγματα που σου λείπουν στη σχέση σου τότε είναι καιρός να αναθεωρήσεις και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Σκέψου αν ανακάλυψες κάτι που λείπει από την σχέση σου. Αν ναι  τότε είναι καιρός να το συζητήσεις και να το διόρθωσες πριν να είναι αργά!

 

 

  1. Αν είσαι παντρεμένος με παιδιά! …

Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα φίδια που σε ζώνουν είναι μεγάλα και φοβερά εκτός αν το έχεις πάρει ήδη απόφαση να χωρίσεις. Αν όχι τότε μην έχεις τύψεις η one stand βραδιά είναι πολύ χρήσιμη για τη σχέση σου. Ο κύριος λόγος είναι ότι εκτονώθηκες από μία κατάσταση ρουτινιάρικη και αρρωστημένη που μπαίνουν τα περισσότερα ζευγάρια μετά από χρόνια συμβίωση και έτσι μπορεί το μυαλό σου να καθαρίσει. Ο άλλο λόγος έχει επίσης θετικά αποτελέσματα αρκεί να τα κάνεις πράξη! Και ποια είναι αυτά. Σκέψου ότι από τη στιγμή που οδηγήθηκες στο one stand πάει να πει ότι κάτι σου λείπει από τη σχέση σου επομένως, ψάξε, ερεύνησε και διόρθωσε! Στο χέρι σου είναι!

 

  1. Αν ανακάλυψες τον άλλο σου εαυτό!…

Μην ανησυχείς συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους που είναι κυρίως bisexual και το έκρυβαν φοβούμενοι την κοινωνική απαξίωση! Μην κατηγορείς τον εαυτό σου πως ενέδωσες στον άντρα που σου την έπεσε και πήγες μαζί του και μην σκέφτεσαι καθόλου τι έγινε στο κρεβάτι δηλαδή ποιος ήταν από …κάτω και ποιος… από πάνω. Απλά δέξου ότι αυτή είναι η πραγματική σου φύση και προσπάθησε να τα συμβιβάσεις με την ζωή σου  την οικογένεια ή ακόμα με τη σύντροφο σου για να απαλλαγείς μια και καλή από την πίεση που προκαλεί τόσο καιρό η απόκρυψη του πραγματικού σου εαυτού!

Γενικά σκέψου και μην αφήνεις τα φίδια να σε ζώνουν. Αν για παράδειγμα έκανε ένα τρελό one stand δεμένος σαν σκλάβος ή την ή τον είχες δεμένο ή όποιο άλλο σεξουαλικό παιχνίδι μη το αφήνεις να σε πιέζει. Αυτός είσαι και πέρασες καλά απλά πρέπει να προσαρμόσεις τα «θέλω» σου στην πραγματική σου ζωή με το σκεπτικό ότι και η άλλη θα πρέπει να συμβιβαστεί στην ιδέα! Πως θα το …φέρεις αυτή είναι μια δική σου τακτική επιλογή  όμως πρέπει να γίνει για να βρεις την σεξουαλική σου ηρεμία!