fbpx

Έτσι θα αντιμετωπίσεις χωρίς προβλήματα το lockdown!

Έτσι θα αντιμετωπίσεις χωρίς προβλήματα το lockdown!

Η πανδημία Covid-19 να ξεπερνά όλες τις πτυχές της κανονικής ζωής. Το lockdown ήρθε ως αναγκαίο κακό και εσύ μένεις σπίτι μια κατάσταση που σίγουρα δεν είναι ευχάριστη!

Αν είσαι από τους τυχερούς που εργάζονται, είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεργασία η μέρα σου θα γεμίσει κάπως. Θα σου λείψει η εστίαση αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Αν όμως είσαι από εκείνους που έμειναν χωρίς δουλειά, τότε τα πράματα είναι δύσκολα, όμως πρέπει να βρεις το κουράγιο να ανταπεξέλθεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

 

Όπως και να έχει χωρίς μαγαζιά εστίασης, αναγκάζεσαι να μείνεις σπίτι και τις περισσότερες φορές μόνος σου! Τι μπορείς άραγε να κάνει για να περάσουν οι ώρες και οι μέρες;

Προσπάθησε να μην «ρίξεις» το εαυτό σου στη θλίψη. Πάντα υπάρχει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Γυμνάσου, αυτό που έκανες στο γυμναστήριο κάντο στο σπίτι και έξω, είναι μια εκτόνωση.

Καθάρισε το σπίτι σου και τακτοποίησε όλα τα προσωπικά σου είδη. Και αυτό είναι ακόμα εκτόνωση!

Μαγείρεψε και φτιάξε όμορφα γεύματα!

Χάζεψε στα social media, αλλά πρόσεξε να μην εκνευριστείς με ότι βλακεία γράφει ο καθένας. Προσπάθησε να βρεις ομάδες ή άτομα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Μπορεί το διάβασμα ενός βιβλίου να το θεωρείς …ξεπερασμένη υπόθεση, πάρε ένα και άρχισε να διαβάζεις.

Οργάνωσε όμορφες βραδιές με τη σχέση σου. Δοκιμάστε νέα πράματα στον έρωτα και οι μέρες θα περάσουν ευχάριστα και όμορφα.

Σκέψου απλά ότι μπόρα είναι θα περάσει και αν ο δρόμος σου φαίνεται ατελείωτος σκέψου ότι είναι φυσιολογικό αφού οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες!