fbpx

Έτσι θα …απογειώσεις τα λουκάνικα και θα τα κάνεις «on the rocks»

Έτσι θα …απογειώσεις τα λουκάνικα και θα τα κάνεις «on the rocks»

Τα λουκάνικα τύπου Φραγκφούρτης συνήθως τα βράζεις και τα κάνεις hot dog ή μπορεί να τα ψήνεις στη σχάρα, όμως μπορείς να τα… απογειώσεις και να τα κάνεις ένα καταπληκτικό πιάτο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως ο ψητός σολωμός το άκρως διατροφικό πιάτο γίνεται μια μοναδική γκουρμεδιά

 

Μπορείς όμως να τα κάνεις «On the rocks»! Είναι μια συνταγή εύκολη και σχετικά γρήγορη και σίγουρα μπορεί να γίνει ένας πολύ γευστικός μεζές

Δες πως γίνεται:

 

Υλικά:

10 λουκάνικα Φρανκφούρτης

5 πατάτες

1 ποτήρι γάλα

100 γρ βούτυρο

1 μεγάλη κονσέρβα φασόλια

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάλε τις πατάτες καθαρισμένες να βράσουν καλά

Λιώσε τις βραστές πατάτες και ανακάτεψέ τες με το γάλα και το βούτυρο να γίνουν ένας λείος πουρές

Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάλε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Ζέστανε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα φασόλια

Σε κάθε πιάτο σέρβιρε μια καλή ποσότητα πουρέ, συμπλήρωσε με τα φασόλια και από επάνω βάλε τα λουκάνικα