fbpx

Έτσι θα αποκωδικοποιήσεις το πρωινό μήνυμα εκείνης που γνώρισες χθες!

Έτσι θα αποκωδικοποιήσεις το πρωινό μήνυμα εκείνης που γνώρισες χθες!

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που το κορίτσι περίμενε από τον άνδρα να κάνει την πρώτη κίνηση.

Οι γυναίκες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αρχίζουν και αυτές να ζητάνε ραντεβού από κάποιο αγόρι που τις ενδιαφέρει επομένως μην παραξενευτείς αν δεις πρωί, πρωί ένα γλυκό μήνυμα από εκείνη που γνώρισες το προηγούμενο βράδυ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η γυναίκα που σε αγαπάει δεν χάνει την ευκαιρία να στο δείξει !

 

Το να σου στείλει μήνυμα σημαίνει πως ενδιαφέρεται, όμως πόσο ενδιαφέρεται; Πως μπορείς να αξιολογήσει το ενδιαφέρον της από το είδος του μηνύματος που σου στέλνει;

Δες μερικά παραδείγματα:

 

  • «Είσαι τόσο σέξι…»

Είτε προορίζεται για άντρα είτε για γυναίκα, αυτό είναι ένα μήνυμα που είναι ικανό να φτιάξει τη μέρα οποιουδήποτε. Τυπικό κλασσικό μήνυμα, αν όμως υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες όπως το συγκεκριμένο σημείο επάνω σου που θεωρεί σέξι τότε τα πράματα είναι σοβαρά!

 

  • «Ανυπομονώ να σε δω!»

Σημαίνει ότι λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί σου κάτι που σημαίνει ότι θέλει σχέση και όχι ένα απλό σεξάκι.

 

  • «Σε σκέφτομαι όλη την ώρα!»

Αυτό το μήνυμα μπορεί να αφήνει ανοιχτά υπονοούμενα από μέρους της όμως είναι και λιγάκι εγωιστικό αφού μιλάει για τον εαυτό της χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Μάλλον θέλει να σε κάνει να τυραννιέσαι αναζητώντας την αγάπη της!

 

  • «Πέρασα υπέροχα μαζί σου!»

Είναι ο ιδανικότερος τρόπος να σου πεις ότι ευχαριστήθηκε από την παρέα σου και μάλιστα χωρίς αν σε πιέζει σε κάτι είναι ένα αισιόδοξο και ειλικρινές μήνυμα!

 

  • «Εσύ. Εγώ. Το βράδυ. Ταινία. Πίτσα. Να είσαι εδώ!»

Ένας διασκεδαστικός τρόπος να σε προσκαλέσει σπίτι της κάτι που θέλει πρωί και γι αυτό σου στέλνει μήνυμα πρωί …πρωί. Η ταινία είναι απλά μία πρόφαση… που θα οδηγήσει σε άλλα, πιο ενδιαφέροντα και σεξουαλικά πράγματα.