fbpx

Έτσι θα αποφύγεις τη δυσάρεστη «τρίτη επαφή» με τον …κερατά!

Έτσι θα αποφύγεις τη δυσάρεστη «τρίτη επαφή» με τον …κερατά!

Ειδικά το καλοκαίρι η λίμπιντο όλων των ανθρώπων ανεβαίνει στα ύψη και πολύ περισσότερο των ανδρών. Λίγο οι χαλαρές καταστάσεις στη παραλία ή στα μπαρ με λίγα ή ελάχιστα ρούχα, λίγο τα ποτάκια και τα σφηνάκια και μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς σε ένα …ξένο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζεις ότι είναι το …κρεβάτι του …κερατά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αντιδράει έτσι στο σεξ τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε απατάει

 

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις και ξαφνικά να βρεθείς μπλεγμένος επειδή στην έπεσε η γυναίκα κάποιου, εσύ δεν ήξερες, δεν πρόσεξες και βρέθηκες ξαφνικά να τρέχεις μαζεύοντας το βρακί και τα ρούχα σου για να μην έχεις κάποια δυσάρεστη …τρίτη επαφή!

Αν σου αρέσει βέβαια να πηγαίνεις με παντρεμένες ή δεσμευμένες, τότε το θέμα αλλάζει αφού τότε θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος. Αν όμως δεν έχεις όρεξη για μπλεξίματα και δεν σου αρέσει να …δίνεις χαρά σε παντρεμένες τότε καλό είναι να προσέξεις αυτά τα σημάδια:

 

  1. Και οι παντρεμένες έχουν …ψυχή …αλλά!

Η κάθε παντρεμένη γυναίκα που θέλει κάτι περισσότερο και δεν το έχει μπορεί να ψαχτεί. Το θέμα είναι όμως ότι συνήθως δεν έχει τον χρόνο όπως οι ελεύθερες. Θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Θα κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση και θα θέλει όλα να γίνουν γρήγορα. Βέβαια και οι παντρεμένες έχουν …ψυχή και δικαίωμα στο σεξ όμως εσύ δεν είσαι ο …καλός Σαμαρείτης και δεν έχεις κανέναν λόγο να γίνεις.

 

  1. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία

Μη κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι όσες παντρεμένες ψάχνονται είναι μεγάλες σε ηλικία (σε σχέση με σένα). Το κεράτωμα δεν έχει ηλικία. Μπορεί να είσαι 32 και εκείνη 30 και να είναι παντρεμένη με ναυτικό κάτι που σημαίνει ότι τον βλέπει κάθε έξι μήνες και έτσι να ψάχνεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες της.

 

  1. Παρατήρησε σημάδια

Είναι σίγουρο ότι δεν θα φοράει βέρα όμως τα σημάδια υπάρχουν και καλό είναι να τα παρατηρήσεις. Πρώτα παρατήρησε τι κάνει με το κινητό. Κλειστό δεν θα είναι αλλά σίγουρα θα είναι παραχωμένο στη τσάντα της μήπως και δεν έχει σήμα. Αν πάτε σπίτι της τότε σίγουρα θα δεις κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες. Όπως και να έχει η επιλογή είναι δική σου αν θες να ρισκάρεις την …τρίτη επαφή, δηλαδή να σας πιάσει ο άντρας της στα πράσα!