fbpx

Έτσι θα… αρπάξεις τον «μικρούλη σου και θα σου δώσει την πιο τέλεια αυτοικανοποίηση

Έτσι θα… αρπάξεις τον «μικρούλη σου και θα σου δώσει την πιο τέλεια αυτοικανοποίηση

Κάποτε σου λέγανε ότι θα μείνεις χαζός και άλλους πολλούς μύθους που έχουν να κάνουν με την αυτοικανοποίηση. Τελικά από μικρός ανακάλυψες ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και απλώς είναι μια λειτουργία του σώματος, αναγκαία στον άνθρωπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα φλερτάρεις στα social χωρίς να φας «μπλοκ»

 

Η αυτοικανοποίηση που ειδικά για τους εργένηδες που μένουν αναγκαστικά μόνοι στο σπίτι, είναι μια αναγκαία λειτουργία που βοηθάει στην εκτόνωση όχι οργανισμού αλλά και ψυχολογικά!

Έτσι λοιπόν ο στόχος είναι να πετύχεις την καλύτερη και όσο το δυνατόν πιο τέλεια αυτοικανοποίηση και μπορείς να πειραματιστείς πάνω σε αυτό. Δες πως:

 

Κάντο αργά και …βασανιστικά

Μην προσπαθείς να τελειώσεις μέσα σε σαράντα δευτερόλεπτα. Δεν σε κυνηγάει κανείς, Δοκίμασε να αυξάνεις σταδιακά τον χρόνο που αυνανίζεσαι, και προσπάθησε να μην επικεντρώνεις την προσοχή σου μόνο στο πέος σου. Το σώμα σου είναι γεμάτο με περιοχές που οφείλεις να εξερευνήσεις και εσύ ξέρεις ποιες σε ερεθίζουν περισσότερο. Άγγιξε τις!

 

Κάντο …σαδιστικά!

Για όσους ασχολούνται με BDSM είναι ένα είδος βασανισμού. Δοκίμασε το μόνος σου. Προσπάθησε να φτάσεις λίγα δευτερόλεπτα πριν το μεγάλο φινάλε. Και μετά σταμάτα. Πάρε μια ανάσα, ασχολήσου με κάτι άλλο στο σώμα σου. Όταν ηρεμήσεις λίγο και ο οργασμός σου έχει πέσει λίγο… συνέχισε. Και ξαναφτάσε, και ξανασταμάτα. Και μετά επανάλαβέ το όσες φορές θες, μέχρι πραγματικά να μην αντέχεις και να τελειώσεις. Τότε θα διαπιστώσεις ότι έκανες έναν από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου!

 

«Παγίεδυεσε» τον!

Ο αυνανισμός του μέσου άντρα δεν περιλαμβάνει καθόλου… παιχνίδια αλλά εσύ μπορείς να βάλεις και να νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Ένα cock ring, είναι που θα σε κάνει να αντέξεις περισσότερο, “παγιδεύοντας” το αίμα στο πέος, αλλά και ένα fleshlight. Μπορεί να είναι σχετικά ακριβό αλλά, θα βγάλει τα λεφτά του.

 

Τα λιπανικά δεν είναι μόνο για το αυτοκίνητο!

Αν δεν έχεις αυνανιστεί χρησιμοποιώντας λιπαντικό, πρέπει να το δοκιμάσεις και κυρίως τον χειμώνα!

 

Ξέχνα το …ταμπού του προστάτη!

Ο προστάτης είναι ένα όργανο που… ναι, τα ξέρεις αυτά. Ξέρεις τι είναι ο προστάτης σου, και ξέρεις πού βρίσκεται ο προστάτης σου. Και αν κάποτε αποφασίσεις να ξεπεράσεις το γεγονός ότι θα πρέπει κάποιο φαλλικό αντικείμενο να εισχωρήσει εκεί, ίσως να ανακαλύψεις ότι σου αρέσει. Αν, πάλι, δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, δεν θα σε κρίνει κανείς. Μην ξεχάσεις τα βασικά: Πλύσιμο, λιπαντικό, μια πετσέτα. Και κομμένα νύχια, υποθέτουμε!