fbpx

Έτσι θα γίνεις …δημοφιλής στον γυναικείο πληθυσμό!

Έτσι θα γίνεις …δημοφιλής στον γυναικείο πληθυσμό!

Θέλεις να την «πέφτεις» ή να σου την «πέφτουν». Μάλλον καλύτερο είναι να σου την «πέφτουν» γιατί έτσι θα έχεις περισσότερες επιλογές και δεν θα μείνεις σχεδόν ποτέ μπακούρι, εκτός αν το επιλέξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν …τελειώνεις γρήγορα δες τι μπορείς να κάνεις

 

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνεις δημοφιλής στον …γυναικείο πληθυσμό και επειδή δεν μπορείς να ταιριάζεις σε όλα τα γούστα καλό είναι να φτιάξεις στιλ που θα αρέσει στις περισσότερες!

Πως να κάνεις μια και περισσότερες γυναίκες να σε θέλουν σαν …τρελές:

 

  1. Να δείχνεις ότι η ζωή σου είναι τέλεια

Μην την κάνεις να βαρεθεί μιλώντας μονότονα για τη ζωή σου. Καλό θα ήταν να σε δει να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Όσο πιο συναρπαστική φαίνεται η ζωή σου τόσο περισσότερο θα θέλει να συμμετέχει σε αυτή.

 

 

  1. Να το παίζεις δύσκολος

Μπορείς να βγεις ένα ραντεβού μαζί της και να την κάνεις να νομίζει ότι τη θέλεις πραγματικά. Αν θέλεις, όμως, να της εξάψεις το ενδιαφέρον, απομακρύνσου μερικές μέρες και μη δώσεις σημεία ζωής. Άφησε την να έρθει αυτή σε εσένα και να σε κυνηγήσει. Πρόσεξε, όμως, γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Διάλεξε προσεκτικά σε ποια κοπέλα θα το παίξεις δύσκολος για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

  1. Να είσαι μυστηριώδης

Μην την αφήσεις να πιστεύει ότι τα έχει καταλάβει όλα για εσένα. Όσα περισσότερα κρύβεις, τόσα περισσότερα θα θέλει να μάθει για εσένα. Δώσε της μερικά στοιχεία για τη ζωή σου και μετά απλά άφησε μερικά πράγματα αδιευκρίνιστα. Να είσαι σίγουρος ότι δε θα κρατηθεί και θα θέλει να μάθει περισσότερα για αυτόν τον μυστηριώδη άντρα.

 

 

  1. Να έχεις φίλες!

Αν σε δει να περιτριγυρίζεσαι από γυναίκες και να σε επιθυμούν, να ξέρεις ότι θα θελήσει να γίνεις μόνο δικός της.

 

  1. Να είσαι πάντα εμφανίσιμος

Μπορεί να σου αρέσει να είσαι πιο χαλαρός μερικές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είσαι ατημέλητος. Η καλή εμφάνιση δεν έχει σχέση με το να ντύνεσαι με τα καλά σου ρούχα. Απλά φρόντισε να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και ακολούθησε τη μόδα. Είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες να “λιώνει” κάθε φορά που σε βλέπει!

 

  1. Μην είσαι το παιδί της διπλανής πόρτας

Πρέπει να της τραβήξεις την προσοχή με το να είσαι ενδιαφέρων και αυθόρμητος. Κάνε της έκπληξη πηγαίνοντας τη μια βόλτα με τα ποδήλατα στο αγαπημένο σου μέρος και όχι σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό. Κάνε τη ζωή της ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, και να είσαι σίγουρος ότι δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

 

 

  1. Άγγιξε την!

Άγγιξε την απαλά στο χέρι και μετά αγκάλιασε τη βάζοντας το χέρι σου πίσω από την πλάτη της και περπατήστε μαζί. Άγγιξε την απαλά και κάνε τη να σε θέλει ακόμη περισσότερο. Μπορεί να μη χρειαστεί να περιμένεις να περάσει πολύς καιρός μέχρι να την αγγίξεις. Άγγιξε την σωστά από το πρώτο σας ραντεβού, και θα έχεις και πάλι τα ίδια αποτελέσματα.