fbpx

Έτσι θα είσαι στιλάτος ακόμα και με τις …φόρμες στο lockdown!

Έτσι θα είσαι στιλάτος ακόμα και με τις …φόρμες στο lockdown!

Έτσι πως πάει η κατάσταση με τον κορωνοϊό και το lovkdown σε λίγο θα ξεχάσουμε να φοράμε κάτι άλλο εκτός από φόρμες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που πρέπει για να είσαι στιλάτος και …κάτω από το παντελόνι!

 

Και είναι λογικό η παραμονή στο σπίτι, η προπόνηση έξω και τα ελάχιστα ψώνια από το σουπερ μάρκετ δεν απαιτούν άλλου είδους ντύσιμο εκτός από αθλητικά, φόρμες, σορτσάκια, μπλουζάκια, φούτερ!

 

 

Φυσικά και φοράς ότι  θέλεις και όπως το θέλεις, άλλωστε γι αυτό το λέμε και χαλαρό look, όμως δεν είναι καλό να είσαι και λίγο στιλάτος; Που ξέρεις μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου από την γειτόνισσα που μπορεί να σε πετύχει στο σούπερ μάρκετ ή στο τρέξιμο… μην είσαι και σας λέτσος!

 

 

Ότι και αν φοράς το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι καθαρό γιατί πάνω απ΄ όλα είναι θέμα προσωπικής υγιεινής.

 

 

Κατά τα άλλα προσπάθησε να μην συνδυάζεις περισσότερα από δύο χρώματα, δηλαδή μαύρο σορτσάκι αλλά λευκό ή γκρι μπλουζάκι αλλά μην φορέσεις καμιά κόκκινη πάνω φόρμα, προτίμησε μαύρη ή άσπρη!

 

 

Με απλά λόγια δεν είναι και πολύ στιλάτο να είσαι τρικολόρε και πολύχρωμος!

Αν κρατάς το ελάχιστο απλό στιλ στο χαλαρό ντύσιμο σου είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί από τα γυναικεία βλέμματα και που ξέρεις μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου.

Έτσι λοιπόν φρόντισε και από μέσα να είσαι στιλάτος. Προσεγμένα και καθαρά εσώρουχα ανεξάρτητα αν για ακόμα μια μέρα θα μείνεις μόνος σπίτι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η τύχη!