fbpx

Έτσι θα είσαι της μόδας με τα ελάχιστα χρήματα και τα παλιά σου ρούχα!

Έτσι θα είσαι της μόδας με τα ελάχιστα χρήματα και τα παλιά σου ρούχα!

Τι σημασία έχει αν οι εποχές που είχες λεφτά πέρασαν; Δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορείς με εκείνο το χιλιοπλυμένο Boss που είχες αγοράσει κάποτε και είχες πληρώσει μια περιουσία. Τότε που το είχες αγοράσει, δεν σε πολυένοιαζαν τα λεφτά, αφού υπήρχαν ! Σήμερα όμως, γιατί πρέπει να δείχνεις σαν …ξεπεσμένος αριστοκράτης;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι διαλέγεις σωστά τα αθλητικά σου παπούτσια

 

Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να προσαρμόσεις το στυλ σου ανάλογα με τα οικονομικά σου. Και πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά, αρκεί να κοιταχτείς στον καθρέφτη, να κοιτάξεις τη ντουλάπα σου και να πάρεις αποφάσεις.

 

 

Αν για παράδειγμα κυκλοφορούσες με υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισο, σακάκι και ακριβά δερμάτινα παπούτσια, τώρα είναι καιρός να αλλάξεις στυλ και να προσαρμοστείς. Αν η δουλειά σου δεν σε υποχρεώνει να πηγαίνεις «κουστουμάτος» δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορείς έτσι, ασχέτως αν σου αρέσει.

Σκέψου το απλά! Ένα πουκάμισο επώνυμης μάρκας που έχει δεχθεί χιλιάδες πλυσίματα, δείχνει πλέον τόσο χάλια, που το φτηνιάρικο πουκάμισο της λαϊκής φαντάζει μπροστά του παρασάγγας καλύτερο και πιο …ακριβό! Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια και για τα παπούτσια. Και αυτή η λογική δεν ισχύει μόνο για τα «κουστουμάτα» ντυσίματα. Ακόμα και ακριβά casual να ντυνόσουν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι casual αλλά με πολύ φθηνότερο κοστολόγιο.

 

 

Κανένας δεν πρόκειται να καταλάβει αν τα «σταράκια» που φοράς δεν είναι … «σταράκια», άλλωστε τα συγκεκριμένα έχουν φτάσει να πουλιούνται ακόμα και σε λαϊκές σε πολύ χαμηλή τιμή. Με δυό λόγια: Είναι προτιμότερο να φορέσεις σταράκια της λαϊκής, που θα είναι καινούργια, παρά τα παλιά σου μοκασίνια που είναι διαλυμμένα.

Ακόμα και εκείνο το άσπρο φανελάκι που φορούσες κάποτε μέσα από το ακριβό πουκάμισο για να μην ιδρώνεις, μπορείς πλέον να το φορέσεις για να βγεις έξω, στις καθημερινές ασχολίες σου. Συνδύασε το με ένα φθηνό τζιν παντελόνι και αθλητικά και πλέον έχεις ένα casual στυλ.

Φρόντισε τα ρούχα σου, όποια και αν είναι αυτά να μην είναι ξεθωριασμένα, χιλιοπλυμένα. Ξεκόλλα από τη «μάρκα» και σταμάτα να πιστεύεις ότι η μάρκα είναι αυτή που ανεβάζει το status σου! Το status του εαυτού σου ανεβάζει η συνολική εικόνα του ντυσίματος. Κανένας πλέον δεν κοιτάει τη μάρκα, αρκεί τα ρούχα να κάθονται σωστά στο σώμα σου και να μην είναι ταλαιπωρημένα.

Αν δεν σου βγαίνει οικονομικά λοιπόν το ένα στιλ ντυσίματος, προτίμησε την απλότητα. Είναι προτιμότερο να προτιμήσεις ένα μονόχρωμο μπλουζάκι της λαϊκής, που κοστίζει το πολύ πέντε ευρώ και στέκεται όμορφα πάνω σου, παρά το Boss που κάποτε είχες αγοράσει με υπέρ πολλαπλάσια χρήματα. Προσάρμοσε το στιλ σου σύμφωνα με τα δικά σου οικονομικά δεδομένα και όχι με ότι νομίζεις ότι βλέπουν οι άλλοι!