fbpx

Έτσι θα …ικανοποιηθείτε μαζί χωρίς όμως να κάνετε σεξ!

Έτσι θα …ικανοποιηθείτε μαζί χωρίς όμως να κάνετε σεξ!

Όπως ίσως έγινε κατανοητό μιλάμε για αυνανισμό που συνήθως είναι προσωπική υπόθεση τόσο για τον άντρα, όσο και για τη γυναίκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν πιστεύεις αυτούς τους 5 μύθους του σεξ τότε είσαι… πολύ πίσω !

 

Όμως αν δεν θέλετε να κάνετε σεξ τότε ο αυνανισμός είναι μια καλή λύση να περάσετε καλά  και να …ολοκληρώσετε!

Βασικά όλη η φάση είναι μια εμπειρία που όμως χρειάζεται να αφήσετε τα στεγανά και τις ντροπές.

Δες πως μπορείτε να το πετύχετε:

 

Μιλήστε για τις προτιμήσεις σας

Ο κάθε άνθρωπος αυνανίζεται διαφορετικά. Ναι, ακόμα και οι άντρες, που δεν την λες και πυρηνική φυσική την διαδικασία. Είναι σημαντικό να μιλήσετε από πριν για μερικά πράγματα, όπως τι σας αρέσει να κάνετε, τι προσπαθείτε να επιδιώξετε (πέρα από έναν οργασμό, προφανώς) και τι θα θέλατε να μάθετε για τον/την σύντροφό σας.

 

Δείξτε πως το κάνετε

Δεν χρειάζεται να το κάνετε ταυτόχρονα. Πόσο μάλλον, είναι τέλεια (και πολύ σέξι) ιδέα ο ένας απ’ τους δύο συντρόφους να παρατηρεί ενώ ο άλλος αυνανίζεται, και να κρατάει αρκετές νοητές σημειώσεις! Όλα αυτά θα φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον…

 

Κάντε… παιχνίδι

Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ερωτικά βοηθήματα. Η εμπειρία μπορεί να γίνει πολύ διαφορετική, και να ανοίξετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες. Δονητές, δαχτυλίδια πέους, χάντρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε—όλα αυτά μπορεί να αποκτήσουν μόνιμη θέση στην σεξουαλική σας ζωή.

 

Κοίτα με στα μάτια

Αν αυνανίζεστε ταυτόχρονα, το να κοιτιέστε παράλληλα στα μάτια μπορεί να είναι πάρα πολύ σέξι. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμα πιο έντονη την σύνδεσή σας, και θα σας χαλαρώσει αν αισθάνεστε αμήχανα.

 

Τελειώστε μαζί

Αυτό που στο σεξ μπορεί να φαίνεται άπιαστο όνειρο, μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα αν αυνανίζεστε μαζί. Και εξακολουθεί να είναι σούπερ καυτό.

 

Βάλτε το στα προκαταρκτικά

Αν δείτε ότι το να αυνανίζεστε μαζί είναι κάτι που σας ερεθίζει και τους δύο, ίσως να αξίζει μια θέση στα προκαταρκτικά σας. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες μελέτες που έχουν δείξει πως τα ζευγάρια που το κάνουν τακτικά αυτό, απολαμβάνουν καλύτερους οργασμούς.