fbpx

Έτσι θα κάνεις το καλύτερο γεμιστό σνίτσελ!

Έτσι θα κάνεις το καλύτερο γεμιστό σνίτσελ!

Μερικοί το λένε βιενέζικο αλλά δεν είναι. Είναι απλώς γεμιστό σνίτσελ με τυρί ή και με αλλαντικά που γίνεται ένα τέλειο και εύκολο γεύμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν θέλεις να κάνεις το νοστιμότερο κρέας μάθε τα μυστικά της …λαδόκολας!

 

Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και μπορείς να το σερβίρεις με πουρέ κάτι που στο συστήνουμε ή με τηγανητές πατάτες ή ακόμα και με ρύζι.

Δες πως θα το κάνεις:

 

Υλικά:

4 μεγάλα λεπτοκομμένα χοιρινά σνίτσελ

2 φλ. αλεύρι

2 φλ. φρυγανιά

2 αυγά

8 φέτες τυρί κρέμα ή μαλακό κίτρινο τυρί (Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις και το αλλαντικό της αρεσκείας σου)

Αλάτι και πιπέρι

Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε το σνίτσελ και το απλώνουμε στο αλεύρι. Αφήνουμε το αλεύρι να κολλήσει και από τις δύο πλευρές.

Χτυπάμε τα αυγά και βουτάμε μέσα το αλευρωμένο σνίτσελ.

Το απλώνουμε στη φρυγανιά και φροντίζουμε να κολλήσει καλά η φρυγανιά και στις δύο πλευρές.

Τοποθετούμε δύο φέτες τυρί και τα αλλαντικά.

Το διπλώνουμε και το αφήνουμε τουλάχιστον για μισή ώρα στο ψυγείο.

Ζεσταίνουμε καλά το λάδι στο τηγάνι και τοποθετούμε το σνίτσελ.

Χαμηλώνουμε την ένταση γιατί θέλουμε να ψηθεί κι από μέσα πριν πάρει χρώμα από έξω. Μόλις πάρει χρώμα από τη μία πλευρά, το γυρνάμε για να πάρει χρώμα κι από την άλλη.