fbpx

Έτσι θα κάνεις το σπίτι και την …πολυκατοικία γυμναστήριο

Έτσι θα κάνεις το σπίτι και την …πολυκατοικία γυμναστήριο

Αν είσαι από εκείνους που έχουν ευρύχωρο σπίτι τότε μπορείς άνετα να γυμνάζεσαι στο σαλόνι σου ή να μετατρέψεις ένα δωμάτιο σε γυμναστήριο. Αν όμως είσαι από τους περισσότερους που δεν έχουν ευρύχωρο σπίτι τότε καλό είναι να σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κάψε λίπος στο σπίτι με αυτό το πρόγραμμα

 

Η πυλωτή, η ταράτσα αλλά και η πρασιά της πολυκατοικίας μπορούν άνετα να σε φιλοξενήσουν αρκεί όμως να προσέξεις ορισμένες λεπτομέρειες

Αν η οικοδομή που μένεις έχει  πυλωτή τότε τα πράματα είναι κάπως απλά. Κατεβαίνεις και προπονείσαι απλά προσέχεις να μην ξεχάσεις όποιον εξοπλισμό που ίσως έχεις μαζί σου. Κανένας δεν μπορεί να σου πει να μην το κάνεις. Είναι κοινόχρηστος χώρος!

Κοινόχρηστος χώρος είναι και η ταράτσα. Και εκεί έχεις δικαίωμα να προπονηθείς όμως είναι σωστό να ενημερώσεις τον ένοικο του τελευταίου ορόφου και φυσικά να αποφύγεις τις ώρες κοινής ησυχίας.

Στη πρασιά μπορείς να προπονηθείς άνετα αλλά καλό θα είναι να καθαρίσεις πρώτα τον χώρο καθώς οι πρασιές στη χώρα μας δεν είναι και απολύτως καθαρές!