fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να δείχνεις περισσότερο γοητευτικός!

Έτσι θα καταφέρεις να δείχνεις περισσότερο γοητευτικός!

Είναι αλήθεια ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι σημαντική σε έναν άνθρωπο αλλά δεν είναι και καθοριστική. Υπάρχουν επίσης άλλα στοιχεία που μπορεί να έχει ένας άνδρας και να τον κάνουν να δείχνει ιδιαίτερα γοητευτικός στο αντίθετο φύλο. Συχνά, η γοητεία δεν είναι κάτι που μπορεί να προσδιοριστεί αλλά μερικά μικρά πράγματα μπορούν να την ενισχύσουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί μια ηλιόλουστη μέρα σου ανεβάζει τη διάθεση

 

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι η εμφάνιση σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο δε χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Υπάρχουν μερικά στοιχεία εμφάνισης αλλά και συμπεριφοράς που είναι ικανά να κάνουν μια γυναίκα να σε προσέξει και να σου δώσουν πόντους γοητείας! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες!

 

Φόρεσε άρωμα

Όλοι ξέρουμε ότι η μυρωδιά σε έναν άνθρωπο είναι πολύ σημαντική. Έτσι, με το να φοράς ένα ωραίο άρωμα σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή των περισσότερων γυναικών. Εξάλλου, στις γυναίκες αρέσει το να προσέχεις τον εαυτό σου και να είσαι καθαρός και περιποιημένος. Φυσικά δε χρειάζεται να υπερβάλλεις με την ποσότητα της κολόνιας σου, μια μικρή δόση από ένα καλό άρωμα είναι αρκετή!

 

Φέρσου με ευγένεια στους γύρω σου

Φυσικά, μερικά στοιχεία εμφάνισης παίζουν ρόλο στη γοητεία σου. Αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζει η συμπεριφορά και οι τρόποι σου. Έτσι, ένας άντρας που φέρεται με ευγένεια όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους γύρω του γενικότερα είναι πολύ γοητευτικός. Αν λοιπόν είσαι ένας ευγενικός άνθρωπος να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα κερδίσει τις γυναίκες.

 

Κάν’ την να γελάσει

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γέλιο είναι ένα τεράστιο αφροδισιακό! Έτσι, το χιούμορ είναι ικανό να σε εκτοξεύσει στα γούστα των γυναικών ακόμα κι αν δεν είσαι αυτό που λέμε ζεν πρεμιέ! Αν λοιπόν καταφέρεις να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει πηγαία τότε αναμφίβολα δε θα περάσεις απαρατήρητος!

 

Να είσαι καλός με τα ζώα

Κάτι ακόμα που κερδίζει ιδιαίτερα τις γυναίκες είναι το να είσαι άνετος με τα ζώα. Εξάλλου, σίγουρα ξέρεις στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν έναν άντρα με σκύλο. Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο μόνο και μόνο επειδή αρέσει στις γυναίκες. Απλά το να φέρεσαι καλά στα ζώα θα σου προσδώσει γοητεία!