fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να δώσεις το look που θέλεις και τα μαλλιά δυνατά στο κεφάλι σου!

Έτσι θα καταφέρεις να δώσεις το look που θέλεις και τα μαλλιά δυνατά στο κεφάλι σου!

Κάποτε με τα μαλλιά ασχολούνται κυρίως ο γυναίκες. Όταν ήσουν παιδί, τα τέλεια μαλλιά σήμαιναν για σένα κάτι παραπάνω από ένα μπουκάλι σαμπουάν και μια στεγνή πετσέτα.

Τώρα που μεγάλωσες πιθανότατα έχεις συνειδητοποιήσει ότι η σωστή φροντίδα των μαλλιών απαιτεί λίγη παραπάνω προσπάθεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έχεις μούσι; Πόσο ελκυστικό νομίζεις ότι σε βρίσκουν οι γυναίκες; Μάθε για την ανατροπή!

 

Έτσι τα «ταμπού» για τη σωστή περιποίηση των ανδρικών μαλλιών έγιναν πλέον αναγκαιότητα και αυτό μεταφράζεται σε μια σειρά προϊόντων που κυκλοφορούν ειδικά  για τους άντρες!

Δες λοιπόν τι σημαίνουν οι χαρακτηρισμοί των προϊόντων και επέλεξε τα καλύτερα για τα δικά σου μαλλιά:

 

Πομάδα

Πολλά προϊόντα χρησιμοποιούν την λέξη “πομάδα” ελεύθερα. Είναι κάτι καταπληκτικό, που έχει φτάσει να σημαίνει ” Hair stylist” , αλλά μια αληθινή πομάδα θα σου δώσει από ένα μέτριο έως δυνατό κράτημα και λάμψη όταν εφαρμόζεται σε υγρά μαλλιά. Είναι τέλεια για κοντά έως μέτρια στυλ, ιδίως αν χρειάζεσαι λίγη λάμψη σχολικών χρόνων στην δουλειά σου.

 

Ξηρό σαμπουάν

Δεν είναι καλό να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα. Το σαμπουάν τα ξηραίνει, καθώς αφαιρεί όλα τα φυσικά έλαια που τα κρατάνε, επίσης, υγιή. Σαν εναλλακτική λύση χρησιμοποίησε ένα ξηρό σαμπουάν ανάμεσα από τα λουσίματα για να απορροφήσει το πλεονάζον λάδι στις ρίζες των μαλλιών σου. Όχι μόνο θα αποτρέψει από το να αισθάνεσαι τα μαλλιά σου λιπαρά αλλά θα προσθέσει,επίσης, λίγο όγκο.

 

Κερί

Εφάρμοσε κερί σε ξηρά μαλλιά – τα κοντά μαλλιά δουλεύονται καλύτερα, αν και είναι υπέροχο για ανακατεμένα μέτρια look, επίσης. Θα λάβεις μέτριο κράτημα και χαμηλή λάμψη.

 

Τζελ

Μην χρησιμοποιείς ένα τζελ φαρμακείου εκτός και αν θέλεις τα μαλλιά σου να γίνουν τσιμέντο στο κεφάλι σου. Υπάρχουν πολλά πιο ελαφριά στις βαθμίδες τζελ εκεί έξω, που δεν πνίγουν τους αδένες σου αλλά παρόλα αυτά παρέχουν μέγιστο κράτημα και υψηλή λάμψη, όταν εφαρμόζονται σε μαλλιά που έχουν σκουπιστεί με πετσέτα.

 

Κρέμα

Η κρέμα είναι τέλεια για μέτρια και μακρύτερα στυλ. Σου προσφέρει ένα ελαφρύ κράτημα με λίγη λάμψη και εφαρμόζεται καλύτερα σε μαλλιά που έχουν στεγνώσει με πετσέτα. Δίνει στα πιο μακριά στυλ ελαφρύ έλεγχο και κατεύθυνση χωρίς να τα κλειδώνει σε ένα μέρος και κάνει τα μεσαία σε μήκος μαλλιά να φαίνονται υγιή και με πρόθεση – δεν υπάρχουν ακατάστατα μαλλιά από το κρεβάτι εδώ. Χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι για ελαφρώς πιο δυνατό κράτημα.

 

Ίνες

Οι ίνες προσφέρουν ένα δυνατό κράτημα με ματ φινίρισμα και πρέπει να εφαρμόζονται σε καθαρά και στεγνά μαλλιά. Είναι ιδανικές για στυλ με υφή, ακατάστατα για άντρες με κοντά και μέτρια μαλλιά.

 

Πηλός

Ο πηλός μοιάζει πολύ με τις ίνες – θα λάβεις ένα ματ φινίρισμα με αρκετή υφή και ένα μέτριο, εύπλαστο κράτημα. Εφαρμόστε τον σε καθαρά στεγνά μαλλιά και μετά διαμορφώστε τα.

 

Πάστα (Paste)

Μια Paste είναι το πιο πολύπλευρο προϊόν styling. Σε υγρά μαλλιά, δίνει ένα μέτριο κράτημα με ματ φινίρισμα  και σε στεγνά μαλλιά είναι τέλειο για ακατάστατα, με υφή στυλ. Χρησιμοποίησε πιστολάκι για ένα ελαφρύ, διαρκές αποτέλεσμα και εφάρμοσε στις ρίζες των μακριών μαλλιών σου χωρίς να διακινδυνεύσεις το επιμελώς ατημέλητο στυλ σου.

 

Σπρέι με αλατόνερο

Αυτό είναι το πιο εύκολο προϊόν για στυλ εκεί έξω. Ψέκασε το σε υγρά ή στεγνά μαλλιά. Το αλάτι δρα σαν ξηρό σαμπουάν απορροφώντας κάποια λιπαρότητα προσθέτοντας και ελαφριά λάμψη. Το αποτέλεσμα είναι ένα επιμελώς ατημέλητο look το οποίο συνήθως αποκτάς μετά από μια μέρα στην παραλία. Τέλειο για μέτρια και μακριά στυλ.