fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις σεξ ένα ολόκληρο βράδυ!

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις σεξ ένα ολόκληρο βράδυ!

Επτά με 13 λεπτά καθαρής διείσδυσης και μαζί με τα προκαταρκτικά το πολύ μισή ώρα. Αυτός είναι ο χρόνος του σεξ των περισσότερων ζευγαριών αν και πολλοί είναι εκείνοι που ονειρεύονται ή φαντασιώνονται να κάνουν σεξ ένα ολόκληρο βράδυ, δηλαδή τουλάχιστον τρεις με πέντε ώρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 έρευνες εξηγούν γιατί οι άντρες «υποτάσσονται» στη γόβα στιλέτο!

 

Αν αυτό το θεωρείς υπερβολικό ή ανέφικτο μάθε ότι μπορεί να το κάνεις αρκεί η παρέα σου να …αντέξει και φυσικά να μην έχεις πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά!

 

 

Έρευνες για τη σεξουαλική συμπεριφορά διαπιστώνουν ότι ο μέσος άνδρας μπορεί να κάνει ωθήσεις για περίπου πεντέμιση λεπτά προτού την κορύφωση. Λίγοι αντέχουν πάνω από 12 λεπτά, όμως τα άφθονα προκαταρκτικά είναι πολύ πιο σημαντικά συχνά για μια καλή σεξουαλική συνεύρεση, από μια διείσδυση μακράς διαρκείας.

Πολλές γυναίκες δεν αντέχουν μια διείσδυση πάνω από δέκα λεπτά είναι πολύ επομένως καλό θα είναι να …βγαίνεις και να …μπαίνεις… με ενδιάμεσα σεξουαλικά παιχνίδια ή πραγματοποίηση φαντασιώσεων ώστε να διατηρείται ντούρος ο «μικρούλης» σου μέχρι την επόμενη εισδοχή.

 

 

Όταν λοιπόν φτάσεις κάποια στιγμή στην ολοκλήρωση μπορείς να συνεχίσεις αρκεί να υπάρχει ένα μικρό διάλλειμα με διάφορα «παιχνιδάκια».  Αυτό το «διάλειμμα» ονομάζεται επίσημα περίοδος υστερήσεως και αφορά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του οργασμού ή της εκσπερμάτισης και της χρονικής στιγμής που ο άντρας μπορεί να φτάσει ξανά σε οργασμό ή να πετύχει την εκσπερμάτιση.

 

 

Η διάρκεια του διαλλείματος εξαρτάται από το κάθε άτομο και την ηλικία του. Σύμφωνα με σχετική μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, η διάρκεια της περιόδου υστερήσεως τείνει να αυξάνεται όσο ο άντρας μεγαλώνει.

Όσον αφορά τις παραμέτρους που καθοδηγούν τον οργασμικό κύκλο στον άντρα, η «λανθάνουσα» περίοδος μεταξύ δύο οργασμών προκύπτει ενδεχομένως από την επίδραση της προλακτίνης, μιας ορμόνης που απελευθερώνεται μαζικά μετά τον οργασμό και εμποδίζει τη σεξουαλική διέγερση και την εσκπερμάτιση.

Πάντως αν τα «παιχνιδάκια» στα διαλλείματα έχουν ενδιαφέρον (παιχνιδάκια στο μπάνιο ή παιχνίδια υποταγής κ.α.) τότε μπορείς να εκσπερματώσεις τουλάχιστον άλλες δύο φορές ολοκληρώνοντας μια τέλεια σεξουαλική βραδιά!