fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να την ερεθίσεις και να την …εκτινάξεις στα …ουράνια!!!

Έτσι θα καταφέρεις να την ερεθίσεις και να την …εκτινάξεις στα …ουράνια!!!

Το να κατανοήσει ένας άντρας τον πολύπλοκο τρόπο με τον οποίο μια γυναίκα ερεθίζεται σεξουαλικά και τελικά μπορεί να φτάσει στην κορύφωση, δεν είναι εύκολο, αφού και η ίδια η επιστήμη αδυνατεί να εντοπίσει ακριβώς το μηχανισμό με τον οποίο προκαλείται η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες. Το σίγουρο είναι πως οι ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας είναι πολλές και δεν είναι μόνο η κλειτορίδα και ο κόλπος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά είσαι ηγέτης ή απλά στα «κόβει» με το …χαμόγελο;

 

Ποια είναι λοιπόν τα άλλα σημεία στα οποία ερεθίζεται μια γυναίκα; Την απάντηση προσπάθησε να δώσει  μια έρευνα που έγινε το 2015 από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn και τα ευρύματά της με τα σημεία στο σώμα που οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που “προσεγγίζετε” την ερωτική σας παρτενέρ και να αλλάξετε τη “ρουτίνα” σας στο σεξ.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.032 γυναικών κια τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο σεξ, το #1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά… επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες… τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Οι ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι… εκτός συναγωνισμού!