fbpx

Έτσι θα μάθεις να ποζάρεις σαν μοντέλο αναδεικνύοντας το σώμα σου!

Έτσι θα μάθεις να ποζάρεις σαν μοντέλο αναδεικνύοντας το σώμα σου!

Μήπως είσαι από αυτούς που βγαίνουν τόσο χάλια στις φωτογραφίες και δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να τις δούνε, ενώ  ζηλεύουν τον κολλητό τους που βγαίνει πάντα σαν …μοντέλο;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το απόλυτο μυστικό για να χτίσεις σώμα δεν είναι κάποιο συμπλήρωμα – Μάθε ποιο είναι!

 

Αν είσαι από αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων, τότε μπορείς να μάθεις κάποια απλά πραματάκια ώστε να βγαίνεις στις φωτογραφίες σαν μοντέλο αναδεικνύοντας το σώμα σου αλλά και το πρόσωπο σου!

 

 

Μάθε λοιπόν ότι όλα έχουν να κάνουν με την σωστή στάση που θα δώσεις στο σώμα σου!

Δες και μάθε:

 

Για να μην δείχνεις χοντρός!

Είναι γνωστό ότι ο φακός προσθέτει κιλά, πως μπορείς να το γλιτώσεις; Αντί να στέκεσαι ή να κάθεσαι ακριβώς απέναντι, κάτι που δείχνει περισσότερα σημεία του σώματος, στρίψε σε γωνία 45 μοιρών και λύγισε αν θες το ένα σου χέρι. Αν είσαι με παρέα απέφυγε να σταθείς δίπλα σε ένα αδύνατο άτομο, ειδικά αν φοράς παρόμοια ρούχα. Ποτέ να μην είσαι το πιο κοντινό πρόσωπο στην κάμερα. Άρα, ξεχνάς τις πολύ κοντινές selfies που τραβούσες κάποτε. Χρησιμοποίησε ότι πρόχειρο βρίσκεται πάνω σου για να κρύψεις την ασυγκράτητη κοιλιά σου!

 

 

Αν είσαι πολύ αδύνατος πως θα δείχνεις πιο «γεμάτος»

Αν είσαι πολύ αδύνατος προσπάθησε το πλαίσιο να είναι αρκετά ευρύ. Η ιδανική γωνία γι’ αυτόν είναι όταν το πρόσωπο κοιτάζει ελαφρώς μακριά απ’ την κάμερα. Επίσης σημαντικά είναι τα ρούχα. Τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και ένα φωτεινό φόντο είναι η καλύτερη επιλογή ενώ συνιστάται να αποφεύγονται τα αμάνικα.

 

Πώς θα δείχνεις ψηλότερος

Σίγουρα δεν θα σταθείς δίπλα σε κάποιον που σου ρίχνει ένα κεφάλι. Ούτε και σε ένα αντικείμενο που έχει το ίδιο ύψος με εσένα. Αν μπορείς να καθίσεις είναι καλύτερα, γιατί κανείς δεν θα ασχοληθεί με το ύψος σου. Σε ολόσωμη φωτογραφία ζήτα απ’ τον φωτογράφο να σε τραβήξει από χαμηλά γιατί έτσι θα δείχνεις πιο ψηλός.  Σε ομαδική φωτογραφία φρόντισε να καθίσεις μπροστά και κοντά στην κάμερα.

 

 

Τι να κάνεις αν είσαι πολύ ψηλός

Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να καθίσεις ή η φωτογραφία να εστιάζει στο πάνω μέρος του σώματός σου. Όσο για τις ομαδικές κάνε ακριβώς το αντίθετο από ότι κάνουν οι κοντοί. Πιάσε θέση πίσω για να χωρέσεις στο πλαίσιο.

 

Πώς θα δείχνεις νεότερος

Για πορτρέτα διάλεξε πιο μετριοπαθή χρώματα και ένα υποτονικό φόντο ώστε να τραβάς την προσοχή και απόφυγε το δυνατό φως. Ακόμη καλύτερος θα δείχνεις στη φωτογραφία αν είσαι σε δράση και δεν στέκεσαι απλά στημένος. Μπορείς απλά να βγάλεις μια φωτογραφία την ώρα που κάνεις το αγαπημένο σου χόμπι, κάτι που θα της δώσει ζωντάνια.