fbpx

Έτσι θα μπορείς να κάνεις σεξ …μόνος σπίτι!

Έτσι θα μπορείς να κάνεις σεξ …μόνος σπίτι!

Φαντάσου ότι βρίσκεται σ’ ένα δωμάτιο που δεν αναγνωρίζεις και ξαπλωμένος σ’ ένα κρεβάτι που δεν είναι δικό σου. Εκεί την στιγμή σε πλησιάζει μία πανέμορφη γυναίκα, σου ψιθυρίζει ερωτικά λόγια στο αυτί, σε χαϊδεύει και σε φιλάει απαλά στον λαιμό.

Εσύ αισθάνεσαι την λίμπιντο στο σώμα σου να ανεβαίνει με ραγδαίους ρυθμούς ενώ τα χέρια σου αρχίζουν να ακουμπούν το στήθος της. Αλλά μάντεψε. Δεν πρόκειται για τα δικά σου χέρια και ούτε καν για το δικό σου σώμα. Μπερδεύτηκες; Όχι δεν είσαι ένας άλλος, δεν ζεις σε παράνοια. Απλά φοράς μία συσκευή εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε για ταινίες πορνό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ξέρεις πόσες φορές την μέρα μπορεί να έχεις στύσεις;

 

Η εικονική πραγματικότητα ενδεχομένως να είναι το εκπληκτικό αντίδοτο σε όλη αυτή την απογοήτευση και την Κόλαση που έχει δημιουργήσει η τεχνολογία.

Διότι το «PVR K1 Pro» είναι το πρώτο headset εικονικής πραγματικότητας που φτιάχτηκε ειδικά για την βιομηχανία της πορνογραφίας. Το PVR K1 Pro μοιάζει σαν ένα μικρό ρομποτικό κεφάλι με δύο φακούς για μάτια και αποσπώμενα αυτιά. Η πρόοδος στην τεχνολογία έχει αλλάξει για πάντα την καθημερινότητά μας και τα βήματα στον τομέα του σεξ είναι ραγδαία. Και όταν πρόκειται για μία βιομηχανία, που αποτελεί μία από τις κερδοφόρες, τότε ήταν αναμενόμενο πως η «επέλαση» ήταν το επόμενο βήμα. Η Ela Darling, Chief marketing officer της PVR που βρίσκεται πίσω από την αμφιλεγόμενη συσκευή, μίλησε στο Playboy γι’ αυτήν την επανάσταση.

«Στην εποχή που ζούμε, μπορώ να διακρίνω την άμεση σχέση ανάμεσα στην εικονική πραγματικότητα και την πορνογραφία. Είναι μία σχέση που μεγαλώνει σταδιακά και σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο δυνατή», αναφέρει αρχικά για να μιλήσει εν συνεχεία για την εμπειρία που σου προσφέρει το VR περιεχόμενο. «Είναι το ένα βήμα παρακάτω. Η διαδραστικότητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο διότι όλοι θέλουμε να είμαστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Και ο κόσμος αρχίζει να κατανοεί την σημασία. Πριν 5 χρόνια, όταν και ξεκινήσαμε το όλο concept, οι περισσότεροι ήταν αρκετά επιφυλακτικοί. Και με το δίκιο τους. Πίστευαν ότι ο καθένας θα μπορεί να βγαίνει στους δρόμους με μία συσκευή και να επιδίδεται σε άσεμνες καταστάσεις σε κοινή θέα. Πλέον έχουν κατανοήσει πως πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό. Για μία ξεχωριστή αίσθηση. Μία αίσθηση όμορφης σεξουαλικής εμπειρίας».

Ένα ακόμη ζήτημα, είναι πως η τεχνολογία μάς έχει κάνει περισσότερο αντικοινωνικός. Όσο περισσότερα social media, τόσο μεγαλύτερη η αντικοινωνικότητα. Ειρωνικό, έτσι; Η αλήθεια είναι πως ναι και εκεί μάλλον βρίσκεται η επιτυχία της εικονικής πραγματικότητας. «Οι άνθρωποι πλέον είναι μοναχικοί. Δεν συζητούν και ούτε βλέπουν άλλους ανθρώπους. Έχουν την ανάγκη να αισθανθούν. Η εικονική πραγματικότητα ενδεχομένως να είναι το εκπληκτικό αντίδοτο σε όλη αυτή την απογοήτευση και την Κόλαση που έχει δημιουργήσει η τεχνολογία. Είναι με λίγα λόγια η τεχνολογία που μας βοηθά να αισθανθούμε λιγότερο μοναχικοί. Και μέσω του PVR δεν πρόκειται απλά για ένα μαραθώνιο του σεξ αλλά για μία αίσθησης πραγματικής συντροφικότητας».

Αλλά το μέλλον αυτής της τεχνολογικής επανάστασης έχει τις προδιαγραφές να υπερκεράσει την ανάγκη για πραγματικές εμπειρίες με αληθινούς ανθρώπους.

Ωστόσο το να βουτηχτούμε στην ψευδαίσθηση αποτελεί μία ενδεδειγμένη λύση ώστε να ξεφύγουμε από την σκληρή πραγματικότητα; Η Darling απαντά: «Είναι ένα θέμα που χρίζει μεγάλης συζήτησης. Το να νιώσεις απλά όμορφα αγγίζοντας τα στήθη μίας γυναίκας μόνο όταν φοράς την ειδική μάσκα, δεν είναι ο σκοπός μας. Αλλά μία πιο αληθινή εμπειρία σε σύγκριση με το συμβατικό πορνό».

Ασφαλώς και η τεχνολογία έχει απεριόριστες δυνατότητες. Και από ότι φαίνεται υπάρχουν ατελείωτες θετικές επιρροές στις ζωές μας. Αλλά το μέλλον αυτής της τεχνολογικής επανάστασης έχει τις προδιαγραφές να υπερκεράσει την ανάγκη για πραγματικές εμπειρίες με αληθινούς ανθρώπους. Οπότε ας την χρησιμοποιήσουμε με προσοχή και σύνεση. Πριν η ζημιά γίνει ανεπανόρθωτη.

 

ΠΗΓΗ: Playboy.gr