fbpx

Έτσι θα ντυθείς μοδάτα και ζεστά τον χειμώνα που έρχεται

Έτσι θα ντυθείς μοδάτα και ζεστά τον χειμώνα που έρχεται

Τα μεγάλα πανωφόρια αλλά και τα μπουφάν flyerείναι της μόδας για τον φετινό χειμώνα! Παλτό, μπουφάν ή σακάκι με μεγάλες βάτες και φαρδιά γραμμή και να τα συνδυάσεις με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι εξίσου μοναδικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 tips για να είναι το δερμάτινο μπουφάν σου πάντα σαν καινούργιο

 

Ένα μακρύ δερμάτινο παλτό, αποτελεί μια από τις πιο διαχρονικές αγορές, αφού δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας και σίγουρα θα μπορείς να το φοράς σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

 

 

Οι στρώσεις στα ρούχα είναι και πάλι trend για φέτος και μπορούν εκτός από το να σε κρατήσουν ζεστό, να προσθέσουν επίσης στυλ στο ντύσιμό σου.

 

 

Τα γούνινα ανδρικά μπουφάν είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις για φέτος. Χαρίζουν κομψότητα και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

 

 

Τα καρό σχέδια θα κάνουν θραύση φέτος το Χειμώνα. Αν δεν θέλεις να φορέσεις ένα total look με καρό, μπορείς να επιλέξεις ένα πανωφόρι ή μια μπλούζα με αυτό το σχέδιο και να είσαι πάντα άψογος και μοδάτος.

 

 

Τα φουσκωτά μπουφάν είναι μια τάση για φέτος που σίγουρα θα λατρέψεις. Τα αντιανεμικά πανωφόρια επιστρέφουν στη μόδα και χαρίζουν ζεστασιά και όποιον τα επιλέξει.