fbpx

Έτσι θα ξεφύγεις από τη basic εργένικη διακόσμηση του σπιτιού σου

Έτσι θα ξεφύγεις από τη basic εργένικη διακόσμηση του σπιτιού σου

Η διακόσμηση συνήθως δεν αποτελεί το ατού των ανδρών! Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τα δωμάτια και τα σπίτια των ανδρών να έχουν τα άκρως απαραίτητα και να μην ξεφεύγουν από την basic διακόσμηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αναγκαίο για την υγεία και το στιλ: Πως θα κάνεις το σιδέρωμα μια εύκολη διαδικασία!

 

Αν όμως εσύ θέλεις έναν πιο ζεστό και φιλόξενο χώρο για εσένα και τους επισκέπτες σου μερικές συμβουλές για τη διακόσμηση του εργένικου σπιτιού σου θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα!

Δες τις ιδέες:

 

Χρησιμοποίησε σκούρα χρώματα

Τα σκούρα χρώματα στα είναι το απόλυτο must! Χρώματα όπως το γκρι, το μπορντό και το μπλε θα κάνουν το σπίτι να δείχνει πλούσιο και ενδιαφέρον. Αν έχεις έναν μικρό χώρο είναι καλύτερο να αποφύγεις τη διακόσμηση εξολοκλήρου με σκούρα χρώματα καθώς κινδυνεύεις να τον κάνεις να δείχνει μικρότερος. Με έστω μια δόση σκούρου χρώματος θα κάνεις το σπίτι σου να δείχνει ιδιαίτερα μοντέρνο!

 

Παίξε με το φωτισμό

Ο φωτισμός είναι ένα μεγάλο όπλο για να κάνεις το σπίτι να δείχνει ομορφότερο και πιο ευχάριστο. Για το λόγο αυτό, δε θα πρέπει να περιορίζεσαι μόνο στο φωτιστικό οροφής. Φρόντισε να ενισχύσεις το φωτισμό του χώρου με επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σου για όλες τις στιγμές της ημέρας.

 

 

Επένδυσε σε ένα καλό κρεβάτι και πρόσθεσε όμορφο κάλυμμα

Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος. Και για αυτό χρειάζεσαι ένα καλό κρεβάτι και στρώμα που θα σε βοηθάνε να ξεκουράζεσαι. Βέβαια, αν και η ποιότητα είναι το βασικότερο μην αμελείς τη διακόσμηση του κρεβατιού σου. Για το σκοπό αυτό θα χρειαστείς ένα όμορφο κάλυμμα κρεβατιού, καθώς και μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια.

 

Φρόντισε τη μυρωδιά του χώρου

Η μυρωδιά είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά αν και πολλοί άντρες δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτή! Πέρα από την καθαριότητα που είναι βασική για τη μυρωδιά του σπιτιού, μπορείς να τη βελτιώσεις με αρωματικά χώρου ή με αρωματικά κεριά και να φτιάξεις έτσι μια όμορφη ατμόσφαιρα!

 

Μην ξεχνάς τα διακοσμητικά

Κάτι που παρατηρείται συχνά στα εργένικα σπίτια είναι η απουσία διακοσμητικών. Σίγουρα, τα πολλά διακοσμητικά αντικείμενα μπουκώνουν το χώρο και ενδέχεται να τον κάνουν να μοιάζει λίγο ακατάστατος. Από την άλλη όμως, ένας χώρος χωρίς διακοσμητικά δείχνει κρύος και χωρίς προσωπικότητα.  Για το λόγο αυτό, κάποια αντικείμενα στο χώρο είναι απαραίτητα! Για παράδειγμα, ένας πίνακας, μια κορνίζα, διακοσμητικά ράφια ή κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου θα κάνουν το σπίτι σου να δείχνει πιο cozy και πιο φιλόξενο!