fbpx

Έτσι θα ομορφύνεις το εργένικο σπίτι σου με λουλούδια!

Έτσι θα ομορφύνεις το εργένικο σπίτι σου με λουλούδια!

Το γεγονός ότι είσαι άντρας και εργένης δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένεις σε ένα σπίτι που να θυμίζει …γραφείο!

Τα λουλούδια ομορφαίνουν το σπίτι, δίνουν χρώμα και πλούσια αρώματα στο χώρο μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 κακές συνήθειες που πρέπει να κόψεις μέχρι τα 40 σου

 

Τα λουλούδια φιλτράρουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού καθαρίζοντάς την και διακοσμούν τον χώρο δίνοντας του χρώμα. Χρειάζονται όμως φροντίδα για να είναι υγιή και για να συνεχίσουν να  ομορφαίνουν το σπίτι. Ένα στοιχείο που θα κάνει τα λουλούδια σας να φαίνονται περιποιημένα είναι το γυαλιστερό φύλλωμά τους.

Στα ανθοπωλεία χρησιμοποιούν ειδικά σπρέι για να γυαλίσουν τα φύλλα, όμως εσύ μπορείς να το κάνεις χωρίς τη χρήση κάποιου χημικού γυαλιστικού έξοδα. Απλά αναμίξτε σε έναν ψεκαστήρα ενάμισι λίτρο νερού, 30 γραμμάρια μαγειρικής σόδας και μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε με αυτό το υγρό τα φύλλα σε όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αμέσως το φύλλωμα θα γίνει γυαλιστερό και τα λουλούδια σας θα είναι και θα φαίνονται καλύτερα!

Πέρα από τα βάζα όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να στολίσουμε το σπίτι μας με αυτά.

Τι πιο όμορφο από το να δημιουργήσεις τις δικές σου, χειροποίητες συνθέσεις και να στολίσεις με τα πανέμορφα λουλούδια το χώρο

Βαζάκια, ξύλινα κουτιά ή ακόμα και κουτιά από καπέλα μπορούν να λειτουργήσουν ως τέλεια διακοσμητικά βάζα για τα λουλούδια σας.