fbpx

Έτσι θα οργανώσεις ένα δυνατό σαββατοκύριακο με την παρέα

Έτσι θα οργανώσεις ένα δυνατό σαββατοκύριακο με την παρέα

Καλές οι σχέσεις! Καλές οι γυναίκες –σύζυγοι η γκόμενες- όμως σαν την παρέα με τους κολλητούς δεν …υπάρχει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα σημάδια ότι εκείνη θέλει να σε χειραγωγεί!

 

Και μιας που κατάφερες να μείνεις μόνος με τους κολλητούς  είναι ότι πρέπει! Και φυσικά είναι η ιδανική φάση για κάθε άντρα όποιας ηλικίας αφού μεταφέρεται σε άλλες εφηβικές εποχές τότε που η παρέα ήταν δεμένη, γελούσε και διασκέδαζε ανέμελα και πραγματικά.

Και επειδή σε μια αντροπαρέα πέφτουν ιδέες ή απλώς εσύ μπορεί να οργανώσεις τη φάση δες ποιες ιδέες:

 

Μαραθώνιος …μπάλας

Εάν η παρέα σου είναι φίλα προσκείμενοι στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να έχετε ένα χρυσό εισιτήριο αγώνα. Στρώστε τραπέζι σε ένα σπίτι και αφοσιωθείτε σε μπόλικους αγώνες ποδοσφαίρου. Και δεν μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν άλλα τόσα πρωταθλήματα που οι αγώνες τους είναι μαγεία!

 

Μπιλιάρδο – ποδοσφαιράκι και όλα τα σχετικά

Είναι από τα αγαπημένα σπορ όλων των αντρών αρκεί να βρείτε το κατάλληλο μαγαζί και να ξεχαστείτε με παιχνίδι και μπυρόνια!

 

Μπύρες μπόλικες

Η κλασσική επιλογή της κάθε αντροπαρέας που συνδυάζεται με όλες τις άλλες δραστηριότητες. Μία καλή μπυροποσία είναι ότι πρέπει για ….απογευματινό! Και μπορεί να γίνει παντού, σε μαγαζιά ή καλύτερα σε σπίτι!

 

Εξόρμηση στο βουνό

Μια ημερήσια εξόρμηση σε κάποιο κοντινό βουνό είναι ότι πρέπει. Είτε με μηχανέςείτε με αυτοκίνητα είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε εκτός από τη φύση και απομονωμένες ταβερνούλες για αν περάσετε καλά!

 

Με μπόλικες ταινίες

Μία καλή λύση είναι προμήθειες σε φαγητό και αλκοόλ και μπόλικη συνδρομητική τηλεόραση και μπόλικες ταινίες!