fbpx

Έτσι θα περιποιηθείς την περιοχή γύρω από τα «μπαλάκια» σου χωρίς πρόβλημα!

Έτσι θα περιποιηθείς την περιοχή γύρω από τα «μπαλάκια» σου χωρίς πρόβλημα!

Tο μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών προτιμάει τους άντρες που έχουν τα …μπαλάκια τους καθαρά και περιποιημένα, αφού έχει περάσει προ πολλού η εποχή της …ανεξέλεγκτης τρίχας!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα προστατεύσεις το πρόσωπο σου από τις ρυτίδες

 

Παλαιότερα οι άντρες δεν πρόσεχαν τόσο την εμφάνιση τους και η περιποίηση τους δεν ήταν σε καθημερινή βάση, ειδικά στην περιοχή γύρω από το “εργαλείο” τους όμως αυτό έχει αλλάξει!

Αν ψάχνεσαι πως θα το κάνεις δες τι παίζει:

 

Διατήρησε τις ισορροπίες

Αν δεν ξυρίσεις την περιοχή γύρω από το “εργαλείο” σου, αλλά αποφασίσεις απλά να την κουρέψεις, τότε κόντυνε και τις τρίχες σου στο στομάχι και στο στήθος για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

 

Κόψε τις τρίχες πριν ξυριστείς

Αν έχεις πάρει την απόφαση να ξυρίσεις την “κάτω περιοχή”, τότε φρόντισε πρώτα να κόψεις τις τρίχες σου για να καθαρίσεις το σημείο.  Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι, αλλά δεν θέλεις να έχεις ατυχήματα, κούρεψε λίγο τις τρίχες χρησιμοποιώντας μια μηχανή κουρέματος.

 

Κάνε ένα κρύο μπάνιο

Αν θέλεις ένα απαλό αποτέλεσμα, φρόντισε να πλυθείς με κρύο νερό πριν ξυρίσεις την περιοχή, ή να ξυριστείς ενώ κάνεις ένα κρύο μπάνιο. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σου θα είναι λιγότερο ευάλωτο.

 

Κάνε το ξύρισμα μέρος της καθημερινότητας σου

Για να αποφύγεις τον κίνδυνο ερεθισμών και επανεμφάνισης των τριχών, καλό θα ήταν να συνεχίζεις να ξυρίζεσαι και να το κάνεις μέρος της καθημερινότητας σου. Μετά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ενυδατικό προϊόν για να αποφύγεις τις κοκκινίλες.

 

Κάτι ακόμη που μπορεί να σε βοηθήσει είναι η αλλαγή του εσωρούχου σου. Αντί να βάλεις μποξεράκι, προτίμησε να φορέσεις σλιπάκι.