fbpx

Έτσι θα πετύχεις να γίνεις ο sexy lover του μπαρ!

Έτσι θα πετύχεις να γίνεις ο sexy lover του μπαρ!

Το ζητούμενο είναι όταν βγαίνεις μπαρότσαρκα και φυσικά είσαι εργένης είναι να ψάχνεις να βρεις γυναίκα για να περάσεις καλά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως θα καταφέρεις να ρίξεις τη μοναχική γυναίκα στη …μπάρα

 

Όμως για να το καταφέρεις θα πρέπει να ξεχωρίσεις στο μπαρ και φυσικά εκείνη να «ψάχνεται». Το τελευταίο δεν μπορείς να το ξέρεις, όμως το να προετοιμαστείς για να δεχτείς το «ψάξιμο» θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

 

 

Δες λοιπόν πως θα τα καταφέρεις για να γίνεις ο sex lover του μπαρ:

 

  1. Ντύσου με ρούχα που τονίζουν το κορμί και τη σεξουαλικότητα σου

Η εξωτερική εμφάνιση πάντα μετράει. Είναι το πρώτο που κοιτάει μια γυναίκα και αποφασίζει αν θα στη πέσει ή όχι!

 

  1. Έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση

Μάθε πια ρούχα σου ταιριάζουν σύμφωνα με τον σωματότυπό σου, και επέλεξε ένα στυλ που να είναι σύγχρονο και να κολακεύει τα δυνατά σου σημεία.

 

  1. Ξέχνα τις υπερβολές στο ντύσιμο

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το εκπληκτικό για να είσαι ντυμένος με σέξι τρόπο. Μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις τα ρούχα που ήδη έχεις, και να τα συνδυάσεις με τέτοιο τρόπο που θα αναδεικνύουν τις σέξι πλευρές του σώματός σου.

 

  1. Χαλάρωσε και χαμογέλα (όχι φυσικά σαν χαζός)

Είναι λάθος να πιστεύεις πως το να χαμογελάς και να εκφράζεσαι δείχνει αδυναμία.  Αντίθετα, το χαμόγελο μπορεί να αποδειχθεί πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό σε έναν άντρα, καθώς δείχνει αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες δεν θέλουν άντρες δίπλα τους που επιδιώκουν να δείχνουν πολύ σοβαροί με την αρνητική έννοια της λέξης. Αντιθέτως, θέλουν άντρες που όταν τις φλερτάρουν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να χαμογελούν συχνά, με τρόπο που τις κάνει να νιώθουν άνετα. Το χαμόγελο και οι εκφράσεις του προσώπου, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να αποδειχτούν από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά στο φλερτ από έναν άντρα.

 

  1. Να είσαι ανθρώπινος

Μην προσπαθείς να αντιγράψεις τον Πούτιν. Δεν παίζει το έργο. Απλά φρόντισε να είσαι ανθρώπινος, φυσικά να χαμογελάς και να χρησιμοποιείς τις εκφράσεις του πρόσωπου σου για να δείχνεις ελκυστικός. Αυτό το στιλ φανερώνει και μεγάλη αντίληψη, κοινωνική και συναισθηματική, που είναι σέξι από μόνο του.

 

  1. Ρίξε τη σέξι ματιά στη κατάλληλη ώρα

Εάν φοβάσαι να την κοιτάς στα μάτια, κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό. Κάθε όμορφη γυναίκα όταν την φλερτάρουν θέλει να νιώθει μοναδική και ξεχωριστή. Ποιος τρόπος υπάρχει για να το πετύχεις αυτό; Ένας είναι ο τρόπος: Η πρώτη οπτική επαφή. Χρησιμοποίησε ένα βλέμμα έντονο, που όμως δεν την κάνει να νιώθει άβολα, και χαμογέλα της ταυτόχρονα. Επίσης, μπορείς να την κοιτάξεις πιο λοξά με έντονο βλέμμα για μερικά δευτερόλεπτα, πράγμα το οποίο είναι πάντα σέξι. Σε κάθε περίπτωση, το να αποφεύγεις ή να σπας την οπτική σου επαφή όταν φλερτάρεις ή όταν είσαι ραντεβού είναι ανασταλτικοί παράγοντες στο να δημιουργήσεις μια ελκυστική ατμόσφαιρα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναπτύξεις σταδιακά ένα βλέμμα που είναι αρκετά έντονο χωρίς να είναι άβολο, το οποίο θα την κάνει να νιώσει ότι είσαι ένα ισχυρό αρσενικό με ηγετικές ικανότητες. Αυτό το βλέμμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αν την κοιτάς έντονα για πολύ ώρα, τότε ενδέχεται να νιώσει περίεργα ή ακόμα και να φοβηθεί.

 

  1. Περπάτα σαν άντρας

Μπαίνεις σε έναν χώρο. Τι σκέφτεται ο κόσμος για εσένα; Επειδή έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση στο φλερτ, κάν’ την καλά. Χρησιμοποίησε το σώμα σου όταν περπατάς με τέτοιο τρόπο που να δείχνει αυτοπεποίθηση, γιατί ένα έντονο, αποφασιστικό περπάτημα είναι από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Αν κινείσαι φοβισμένος, ή με τρόπο που δεν ξεχωρίζεις και δεν είσαι ορατός από την γυναίκα που θέλεις να φλερτάρεις, τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να την προσεγγίσεις. Αντίθετα, αν περπατάς με έναν τρόπο που της έχει τραβήξει την προσοχή πριν την προσσεγγίσεις, έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να αποφύγεις την απόρριψη όταν θα ξεκινήσεις να την φλερτάρεις.