fbpx

Έτσι θα προγραμματίσεις τις πρώτες διακοπές μαζί της!

Έτσι θα προγραμματίσεις τις πρώτες διακοπές μαζί της!

Αν είσαι σε μια σχέση λίγο καιρό τώρα τότε πολλά πράγματα θα είναι καινούρια. Και μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει οι πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου ίσως είναι κοντά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα την ηρεμήσεις όταν έχει τα νεύρα της

 

Μπορεί η συνθήκη αυτή να φαντάζει ιδανική αλλά μπορεί να κρύβει επίσης μερικές εκπλήξεις. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις καλό θα είναι να πας προετοιμασμένος!

Οι διακοπές με την κοπέλα σου για πρώτη φορά είναι συναρπαστικές αλλά ταυτόχρονα και αγχωτικές. Σίγουρα όμως όλα θα πάνε καλά αν κάνετε μερικές έξυπνες κινήσεις από πριν. Μάθε λοιπόν 4 tips για τις πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου!

 

Μην υπερβάλλετε με τις μέρες των διακοπών

Αν είναι οι πρώτες διακοπές σαν ζευγάρι τότε καλό είναι να μην το παρακάνετε με τις μέρες που θα κλείσετε. Έτσι, ακόμα κι αν μπορείτε και οι δύο να λείψετε δύο εβδομάδες δε χρειάζεται να κλείσετε τόσες πολλές μέρες για διακοπές μαζί. Κι αυτό γιατί κάτι μπορεί να πάει στραβά στη συνύπαρξη ή απλά να βαρεθείτε. Εξάλλου, οι πρώτες διακοπές είναι πάντα διερευνητικές! Προτιμήστε λοιπόν να κλείσετε 4-5 ημέρες διακοπών μαζί κι αν δείτε ότι ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι τότε αυξήστε τις ημέρες στην επόμενη εκδρομή σας!

 

Συζητήστε το στυλ διακοπών που σας αρέσει

Ένα θέμα που μπορεί να προκαλέσει διάσταση απόψεων ανάμεσα σε εσένα και την κοπέλα σου είναι το να θέλετε διαφορετικό στυλ διακοπών. Για παράδειγμα, μπορεί εσύ να είσαι οπαδός του camping και των ανοργάνωτων παραλιών ενώ η κοπέλα σου να θέλει διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο. Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα είναι πρόβλημα. Θα πρέπει λοιπόν από νωρίς να συζητήσετε τι επιθυμεί ο καθένας από τις διακοπές του. Φυσικά, σε περίπτωση διαφωνίας θα χρειαστούν υποχωρήσεις και από τις δύο μεριές. Το καλό είναι όμως ότι όλα αυτά θα έχουν λυθεί από νωρίς.

 

Συμφωνείστε από πριν το budget των διακοπών

Σίγουρα οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα είναι κάπως άχαρες στην αρχή της σχέσης. Αν όμως σχεδιάζετε διακοπές τότε θα πρέπει να ξέρει ο ένας για τον άλλο το budget διακοπών που μπορεί να διαθέσει. Αυτό θα αποτρέψει τυχόν διαφωνίες ενώ είστε ήδη στις διακοπές καθώς επίσης και θα βοηθήσει στην οργάνωση της εκδρομής. Καλό είναι λοιπόν να ξεκινήσεις αυτή την άβολη συζήτηση γιατί θα είναι βοηθητική στο τέλος.

 

Αφήστε στην άκρη τα κινητά σας

Το να είστε στις διακοπές και να περνάς πολύ χρόνο με το κινητό είναι ένα μεγάλο don’t! Αυτό το πρώτο σας ταξίδι είναι μοναδική ευκαιρία για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες μαζί. Μη χαραμίζεις λοιπόν την ευκαιρία αυτή με το να τσεκάρεις όλη την ώρα τα social media σου ή άλλα πράγματα στο κινητό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσεις εκνευρισμό στην κοπέλα σου!