fbpx

Έτσι θα ρίξεις τα «καυτά» κορμιά της παραλίας

Έτσι θα ρίξεις τα «καυτά» κορμιά της παραλίας

Πας παραλία και δεν μένεις σε ησυχία. Τα καυτά κορμιά γυρνάνε με τα στριγκάκια μαγιό ή στην καλύτερη περίπτωση με ένα πιο …κλασσικού τύπου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 9 …υποχθόνια κόλπα της γυναίκας για να σε …ρίξει

 

Και εσύ τρελαίνεσαι. Βλέπεις και θέλεις να επιτεθείς. Αλλά πώς να το κάνεις χωρίς να γίνεις ρεζίλι;

Αυτά λοιπόν είναι τα tips που θα σε διευκολύνουν:

 

  1. Πίστεψε στον εαυτό σου

Ακούγεται κλισέ και είναι, δεν είναι τυχαίο όμως. Πρόκειται για το σημαντικότερο κανόνα στο φλερτ, στις συνεντεύξεις και οπουδήποτε χρειάζεται να παρουσιάσεις τον εαυτό σου. Αν δε πιστεύεις σε εσένα τον ίδιο, όλες σου οι σκέψεις θα σε σαμποτάρουν στη προσπάθεια σου να παρουσιάσεις τη καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ο συνήθης ύποπτος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η βαθιά περιοριστική πεποίθηση ότι δεν είσαι αρκετά καλός, ότι κάπου υστερείς. Μπορεί να λες στον εαυτό σου ότι δεν είσαι αρκετά ωραίος ή έξυπνος, ότι δεν έχεις χιούμορ ή καλές επικοινωνιακές δεξιότητες κλπ. Στην πραγματικότητα απλά αποφεύγεις. Για να γίνεις καλός στο φλερτ πρέπει πρώτα απ όλα να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, να αποδεχτείς της αδυναμίες σου και την απόρριψή. Μόνο τότε θα καταλάβεις πως δε χρειάζεται να είναι κανείς τέλειος για να μιλήσει σε μια γυναίκα και θα είσαι ελεύθερος να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό.

 

 

  1. Μην εντυπωσιάζεσαι τόσο εύκολα από αυτή

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κανείς είναι να μπερδεύει το συναίσθημα σεξουαλικής έλξης που νιώθει για μια γυναίκα με μια γενική της αξιολόγηση. Αμέσως μόλις δεις μια αρκετά ελκυστική γυναίκα με κομψό ντύσιμο και μαλλί βγάζεις κάποιο θετικό συμπέρασμα για τον χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά της. Και αν σου μιλήσει και σου συμπεριφερθεί καλά εντυπωσιάζεσαι και μπορεί να τη θεωρήσεις έξυπνη, ενδιαφέρουσα κλπ χωρίς η ίδια να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο. Η έλξη και ο εντυπωσιασμός σου καθρεπτίζονται στον τρόπο που της μιλάς, στον τόνο της φωνής και στη γλώσσα του σώματος σου.

Για μια όμορφη γυναίκα όμως αυτό πιθανότατα να είναι και ό τρόπος που της συμπεριφέρονται οι περισσότεροι άντρες που συναντά. Και εκεί είναι που χάνεται το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμιά πρόκληση για αυτή, κανένα μυστήριο και καμία έλξη.

Αν θες να αισθανθεί έλξη για σένα θα πρέπει πρώτα να δείξεις τα χαρακτηριστικά που θα την τραβήξουν και να της δείξεις πως σου αρέσει μεν, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα για να σε εντυπωσιάσει.

 

  1. Μη τα παρατάς αμέσως

Η αυτοπεποίθηση είναι από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά που ψάχνει μια γυναίκα σε έναν άντρα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι νευρικοί και ανασφαλείς άνδρες δυσκολεύονται στο φλερτ. Ένας τρόπος να δοκιμάσει μια γυναίκα αν ο άντρας με τον οποίο μιλάει είναι σίγουρος για τον εαυτό του, είναι να τον δοκιμάσει προσποιούμενη πως δεν ενδιαφέρεται ή να τον πειράζει κατά τη διάρκεια την συνομιλίας. Αν αυτός καταρρεύσει από την πίεση που του ασκεί τότε ξέρει πως δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για εκείνη.

 

 

Συχνά κατά τη διάρκεια του φλερτ συναντάει κανείς διάφορα αντικρουόμενα σημάδια ακόμα και όταν ο ίδιος αρέσει στη γυναίκα που φλερτάρει. Αντί λοιπόν να αισθανθείς απόρριψη με το πρώτο αμφιλεγόμενο σημάδι, κατάλαβε πως είναι πιθανό να δοκιμάζει την αυτοπεποίθηση σου.

 

  1. Μην βασίζεσαι στα social media

Άλλο ένα συνηθισμένο λάθος είναι να βασίζεσαι πολύ στα social media και το διαδίκτυο για να φλερτάρεις. Ακόμα και αν πρόκειται για κάποια που γνωρίζεις προσωπικά, το φλερτ μέσω κειμένου δεν έχει την ίδια δύναμη με την πραγματική επαφή. Ένας λόγος είναι πως απομακρύνεις πάρα πολλά στοιχεία τις επικοινωνίας από τα οποία μπορεί μια γυναίκα να μαζέψει πληροφορίες για εσένα όπως είναι η φωνή και η γλώσσα του σώματος. Ένας άλλος λόγος είναι πως αποφασίζοντας να φλερτάρεις  από το διαδίκτυο δείχνεις έλλειψη αυτοπεποίθησης να της μιλήσεις από κοντά.

 

  1. Να είσαι καλό παιδί, όχι όμως υπηρέτης

Ακούμε συχνά πως οι γυναίκες θέλουν τα κακά παιδιά και πως τα καλά παιδιά είναι μόνο για φίλοι. Στην πραγματικότητα όμως οι γυναίκες θέλουν τα καλά παιδιά, αυτό που δε θέλουν είναι τα αδύναμα παιδιά. Πολλοί άντρες προσπαθούν να είναι υπερβολικά ευγενικοί με τις γυναίκες, να μη τους χαλάνε χατίρια και να είναι υπερβολικά καλοί με την ελπίδα πως θα τους δοθεί μια ευκαιρία κάποια στιγμή.

 

 

Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν εκπέμπουν κανένα αρσενικό χαρακτηριστικό για να τραβήξουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας και οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πως, ειδικά αν πρόκειται για πολύ όμορφή γυναίκα, αυτός ο τρόπος δεν τους κάνει μοναδικούς καθώς οι περισσότεροι θα της φερθούν καλά με την ελπίδα να κερδίσουν κάτι. Στην πραγματικότητα απλά φοβούνται να είναι ειλικρινείς και να κάνουν τη κίνηση, όπως έχουμε ξαναγράψει.

 

  1. Φλέρταρε με αυτές που πραγματικά σου αρέσουν

Αν μιλάς μόνο σε γυναίκες που δε σε ελκύουν ιδιαίτερα, θα έχεις ευκαιρίες μόνο με αυτές και όχι με αυτές που πραγματικά σου αρέσουν. Ακούγεται προφανές αλλά πολλοί άντρες φοβούνται να πλησιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Αντί για αυτό προσεγγίζουν συνεχώς γυναίκες για τις οποίες δε τρελαίνονται, απλά και μόνο επειδή αισθάνονται πιο άνετα. Σαν αποτέλεσμα καταλήγουν από ανασφάλεια να συμβιβάζονται, να μένουν με κάποια που δε τους ελκύει και αργότερα να το μετανιώνουν.