fbpx

Έτσι θα συνδυάσεις το χαλαρό καλοκαιρινό ντύσιμο ακόμα και στη δουλειά

Έτσι θα συνδυάσεις το χαλαρό καλοκαιρινό ντύσιμο ακόμα και στη δουλειά

Ποιος είπε ότι τα αθλητικά είναι μόνο για την προπόνηση! Είναι άνετα και δροσερά για το καλοκαίρι ρούχα που μπορείς αν τα φορέσεις σωστά να πας και στη δουλειά σου, αρκεί εκεί να μην υπάρχει «κώδικας ντυσίματος» έστω και άτυπος!

Το θέμα δεν είναι ότι θα είσαι ντυμένος αθλητικά, αλλά το πώς θα συνδυάσεις το σορτσάκι με το φανελάκι και τα παπούτσια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως θα διαλέξεις μαγιό που θα σου ταιριάζει και θα κάνεις …θραύση!

 

Ας αρχίσουμε από το σορτς που είναι το πρώτο που «χτυπάει» στο μάτι.

Προτίμησε φούτερ μακρύ δηλαδή λίγο πιο πάνω από τα γόνατα, μέχρι τη μέση του μηρού! Προτίμησε συμβατικά χρώματα, όπως μαύρο, γαλάζιο, λευκό ή γκρι και πάντα μονόχρωμα.

Το μπλουζάκι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι φανέλα, ούτε με κομμένα μανίκια! Προτίμησε μονόχρωμα μπλουζάκια και αν έχουν στάμπα φρόντισε να είναι πολύ διακριτική.

Τα χρώματα πρέπει απαραίτητα να συνδυάζονται όμορφα, να μην είναι έντονη η αντίθεση τους. Προτιμότερο είναι να είναι ίδιο χρώμα παρά κάποια …παρδαλή αντίθεση!

Τα αθλητικά που θα φορέσεις φρόντισε να είναι σε καλή κατάσταση (όχι αυτά που φοράς στην προπόνηση) και συνδύασε τα με κοντή κάλτσα ή αθλητική μέχρι τον αστράγαλο που είναι και της μόδας. Φρόντισε οι κάλτσες να έχουν το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια!

Συνδύασε όλο αυτό το χαλαρό καλοκαιρινό ντύσιμο με ένα σακίδιο ώμου κατά προτίμηση μαύρο χωρίς σχέδια!