fbpx

Έτσι θα την βγάλεις τις πιο σέξι φωτογραφίες!

Έτσι θα την βγάλεις τις πιο σέξι φωτογραφίες!

Αν σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες όλες τις στιγμές της ζωής σου και φυσικά αυτές του σεξ τότε σίγουρα πρέπει να την πείσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να τι κάνεις για να μην …σκάσεις όσο περιμένεις να ετοιμαστεί!

 

Αν πούμε λοιπόν ότι πείστηκε να την βγάλεις φωτογραφίες πως θα καταφέρεις να τις βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες;

Δες που θα εστιάσεις:

 

Βγάλε ποδαράκια

Ξάπλωσε την αναπαυτικά στο κρεβάτι σου ή στο πάτωμα ή πάνω σε μία κουβέρτα (όπου θες βασικά) και προσπάθησε να τραβήξεις μία φωτογραφία που να φαίνονται και τα δύο πόδια σου ολόκληρα σε όλο τους το μεγαλείο.

 

Δώσε της να φορέσει ένα πουκάμισο ή την μπλούζα σου

Αν δεν το έχει κάνει ήδη από μόνη της δώστης να φορέσει ένα οποιοδήποτε ρούχο δικό σου. Βέβαια θα πλέει μέσα αλλά οι γυναίκες είναι γοητευτικές με τα δικά μας ρούχα. Φρόντισε να φαίνεται στήθος! Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από μία κοπέλα να φοράει κάτι από τον σύντροφό της κι εκείνος να μην μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

 

Με την πετσέτα σου μετά από το ντουζάκι

Για τους περισσότερους άνδρες είναι μία υπέροχη φαντασίωση να είναι βρεγμένη, με τα μαλλιά της ανακατωμένα μονάχα με την πετσέτα σου μετά από ένα καυτό ντους!

 

Οπίσθια στον αέρα

Αυτή κι αν είναι μία παντός καιρού, κλασσική σέξι φωτογραφία που χρησιμοποιείται και κατά κόρον στο Instagram! Σε όποια στάση η φωτογραφία είναι μια και πρέπει να επικεντρώνει στα οπίσθια!