fbpx

Έτσι θα την κάνεις να …κάνει συνέχεια σεξ!

Έτσι θα την κάνεις να …κάνει συνέχεια σεξ!

Αν είσαι από τους ένθερμους οπαδούς του σεξ και εκείνη όχι, τότε μην απογοητεύεσαι ή μη ψάχνεις αλλού και μπαίνεις σε περιπέτειες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα την κάνεις να ξυπνά χαρούμενη κάθε πρωί

 

Υπάρχουν οκτώ απλοί τρόποι να την έχεις έτοιμη ανά πάσα ώρα να κάνει σεξ. Με δυο λόγια να μην αρνείται όποτε εσύ θέλεις και επικαλείται τα γνωστά γυναικεία: «Πονάει το κεφάλι μου…» κλπ!

Δες ποια θα είναι η στρατηγική σου:

 

  1. Φλέρταρέ τη σαν να είναι η πρώτη φορά

Θυμάσαι το πόσο στενά την καταδίωκες μόλις είχατε γνωριστεί και πόσες προσπάθειες έκανες να την κερδίσεις; Κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνεις και τώρα. Διεκδίκησέ την! Δείξε της ότι είναι το μωρό σου, ότι είναι σημαντική για σένα και δεν έχει σταματήσει να σε διεγείρει ερωτικά. Δείξε της πως την θες όπως πρώτα. Κάνε της κοπλιμέντα και ανεβαστικά σχόλια. Σίγουρα θα εκπλαγεί θετικά και φυσικά θα θελήσει να ανταποδώσει…

 

 

  1. Ψιθύρισέ της όμορφα λόγια στο αυτί

Αντί να διεγείρεις το σώμα της, διέγειρε πρώτα το μυαλό της. Δεν είναι τυχαίο ότι για να κατακτήσεις μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να κερδίσεις το μυαλό της. Πες της πράγματα που δεν της έχεις ξαναπεί ποτέ. Μίλησέ της για την πρώτη φορά που την είδες, για το πρώτο σας φιλί, για την πρώτη φορά που κάνατε έρωτα κι όλα αυτή από τη δική σου οπτική γωνία. Δε μπορούσε να γνωρίζει ποτέ τι έχεις στο μυαλό σου, οπότε οι αποκαλύψεις σου θα την ξετρελάνουν σίγουρα.

 

  1. Βάλε το πιο μεθυστικό σου άρωμα

Μία γυναίκα λειτουργεί με όλες της τις αισθήσεις. Μία εξ’ αυτών και η όσφρηση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κ@υλωτικό στα μάτια μίας γυναίκας από έναν άνδρα που μυρίζει όμορφα. Με το που μυρίσει το αγαπημένο της άρωμα πάνω σου, θα θέλει να σου χυμήξει και να σε φάει ολόκληρο, στο υπογράφω.

 

  1. Χάρισέ της ένα απολαυστικό στοματικό

Και μην το δεις ως προκαταρκτικά. Κάνε το σε μία ανύποπτη στιγμή μόνο και μόνο για δική της ευχαρίστηση, δίχως να περιμένεις ως ανταπόδωση το σεξ ή να ασχοληθεί κι εκείνη μαζί σου. Αφιέρωσε μία μέρα απόλυτα σε εκείνη. Βέβαια, τι να λέμε τώρα… Λες και μετά από όσα της κάνεις, δε θα θελήσει να την εκμεταλλευτείς λιγάκι παραπάνω!

 

 

  1. Δώσε προσοχή σε ολόκληρο το σώμα της

Μην πας βουρ για στήθος κι οπίσθια. Κάνε τη διαφορά και άγγιξε το λαιμό, τους ώμους, τα μάγουλα, τα δάχτυλα, τη σπονδυλική της στήλη… Εκμεταλλεύσου κάθε ένα πόντο του σώματός της και κάνε τη να νιώσει μοναδική και ταυτόχρονα ανίσχυρη στα χέρια σου. Θα σου παραδοθεί πριν καν το καταλάβεις.

 

  1. Κάνε της ένα χαλαρωτικό μασάζ

Μία γυναίκα που δεν είναι χαλαρή κι έχει χίλια πράγματα στο κεφάλι της, δε θα βρει ποτέ διάθεση για σεξ. Αντιθέτως, μία απελευθερωμένη, ήρεμη γυναίκα δίχως ανησυχίες έχει πολύ συχνά το σεξ στο μυαλό της. Πότε ήταν η τελευταία φορά άραγε που της προσέφερες ένα μασάζ ύστερα μετά από μία δύσκολη μέρα; Ούτε που θυμάσαι. Κάνε της μασάζ και διώξε μακριά την ένταση και τις αρνητικές σκέψεις και η νύχτα θα είναι όλη δική σας.

 

  1. Κάνε καμία από τις δουλειές του σπιτιού

Μην το γελάς καθόλου. Πλύνε κανά πιάτο, βάλε ένα πλυντήριο ή άπλωσε τη μπουγάδα και κάνε κοινώς και μία φορά κάτι που ξέρεις ότι κάνει πάντα εκείνη. Αν γυρίσει σπίτι και δει τη θεαματική αλλαγή σου και τη καλή σου θέληση, κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις τα τυχερά σου.

 

  1. Και λίγο ρομάντζο δε βλάπτει

Το κλειδί είναι ο ρομαντισμός. Η εποχή που οι γυναίκες γούσταραν τα κακά παιδιά έχει προ πολλού τελειώσει (έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή). Πλέον όλες κυνηγούν εκείνον που θα τους φερθεί με σεβασμό, με εκτίμηση και θα τους κάνει να νιώσουν μοναδικές πάνω στη Γη. Γράψε της ραβασάκια, αγόρασέ της λουλούδια και γλυκά, κάνε κράτηση σε ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο, κάνε mood με ροδοπέταλα και κεριά. Θα εκτιμήσει και την προσπάθεια και το μελό της υπόθεσης, να είσαι σίγουρος.