fbpx

Έτσι θα την κάνεις να ξυπνά χαρούμενη κάθε πρωί

Έτσι θα την κάνεις να ξυπνά χαρούμενη κάθε πρωί

Αν το μυαλό σου με το που διάβασες τον τίτλο πήγε στο σεξ θα σου πούμε απλά ότι αυτό είναι ένα μέρος από εκείνα που πρέπει να κάνεις για να ξυπνά εκείνη χαρούμενη και να σου φτιάχνει και σένα  το κέφι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Ναι γιατί συνήθως επιλέγουμε ταίρι που μας μοιάζει

 

Ως γνωστών οι περισσότεροι άντρες ξυπνάμε μέσα στην μουργιέλα μας ενώ οι περισσότερες γυναίκες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Έτσι αν καταφέρεις να κάνεις κάποια πραματάκια θα την έχεις μόνιμα να ξυπνά χαρούμενη και να σου φτιάχνει και σένα τη μερα.

Τι θέλει όμως μια γυναίκα για να είναι πραγματικά ευτυχισμένη;

Πολλοί σε αυτό ενδεχομένως να απαντήσουν χρήματα, κύρος, ή ομορφιά. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς είναι επιφανειακά και δεν καλύπτουν σε βαθύτερο επίπεδο κανέναν άνθρωπο.

Οι γυναίκες, εκτός του σεξ, χρειάζονται τρία βασικά πράγματα για να νιώθουν ευτυχισμένες.

 

  1. Να την ακούς και να χαμογελάς!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι βασική προϋπόθεση για να έχουμε υγιείς σχέσεις με όλους τους ανθρώπους. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε ότι έχουμε την απόλυτη προσοχή του συντρόφου μας, και ειδικά οι γυναίκες, που είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές, έχουν αυτήν την ανάγκη στο μέγιστο.

Οι περισσότερες, αν τις ρωτήσεις, θα σου πουν ότι όταν σου μιλάνε δεν θέλουν να τους δώσεις λύση στο θέμα τους ή να τους δώσεις συμβουλές. Σε ελάχιστες περιπτώσεις συμβαίνει αυτό. Τις περισσότερες φορές, θέλουν απλά να τις ακούσεις, για να νιώσουν ότι αναπτύσσουν επαφή μαζί σου και ότι τις προσέχεις και τους δίνεις σημασία.

Με αυτήν την λογική, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά. Αντί να επιδιώκεις συνέχεια να της πεις τι να κάνει, μάθε να την ακούς προσεκτικά. Μάθε επίσης να μην διακόπτεις, γιατί αυτό δεν είναι ευγενικό να το κάνεις σε κανένα άτομο, και δείχνει ότι δεν είσαι συντονισμένος στο παρόν, και ότι απλά θέλεις να πεις το δικό σου.

Μην είσαι ισχυρογνώμων. Αν δεν θέλει να ακολουθήσει την συμβουλή σου, άφησέ την να κάνει αυτό που εκείνη νιώθει ότι είναι καλύτερο για εκείνην. Και συνειδητοποίησε ότι το μοναδικό πράγμα που ουσιαστικά θέλει από εσένα είναι να την ακούσεις προσεκτικά και να νιώσει ότι  την αποδέχεσαι και ότι την καταλαβαίνεις.

 

  1. Θέλει να περνάτε μαζί και ποιοτικά τον χρόνο σας

Αυτό είναι σίγουρα από τα πιο βασικά πράγματα που χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη. Ξέχνα τα πολλά δώρα και τις υπερπολυτελείς εκπλήξεις. Δεν χρειάζονται.

Μια ποιοτική συζήτηση ή μια βόλτα μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα.

Κι αυτό γιατί θα νιώσει ότι την νοιάζεσαι, ότι την σκέφτεσαι, και ότι για εσένα ο χρόνος που περνάτε μαζί έχει αξία. Ότι θέλεις και επιδιώκεις να είσαι μαζί της, και ότι για εσένα είναι σημαντική.

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο πολύτιμο από οποιοδήποτε δώρο της πήρες ποτέ !

Και είναι αλήθεια. Οι γυναίκες αναζητάνε τον ποιοτικό χρόνο μαζί μας, όπου απλά συζητάμε, ή βλέπουμε μαζί μια ταινία, ή πάμε μια βόλτα. Όπου απλά δημιουργούμε θετικές στιγμές και εμπειρίες μαζί, και δείχνουμε ο ένας στον άλλον ότι νοιαζόμαστε.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι φαίνονται λοιπόν.

Αφιέρωσε χρόνο σε εκείνην και στην σχέση σας, και θα δεις ότι θα ηρεμήσει και θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένη.

 

  1. Θέλει να δημιουργείς αξέχαστες στιγμές για τους δυο σας

Οι στιγμές αυτές μπορείς να είναι οτιδήποτε. Κάτι που είπε και γελάσατε μαζί, μια ταινία που είδατε και σχολιάζατε όλη την ώρα χωρίς να παρακολουθείτε, μια αξέχαστη βόλτα που ζήσατε κάτι που δεν το περιμένατε.

Οτιδήποτε κι αν είναι, είναι πολύ πιο σημαντικό από τα περισσότερα που μπορείς να της προσφέρεις.

Θυμήσου ότι είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά.

Το να χορέψετε έναν χορό οι δυο σας στον δρόμο ή στο σπίτι είναι κάτι διαφορετικό για παράδειγμα, και σας κάνει και τους δύο να αισθάνεστε πιο ευχάριστα απέναντι στον άλλον και να δημιουργείτε θετικές εμπειρίες που θα θυμάστε μια ζωή.

Κάν’ την να γελάσει, κι έχεις κερδίσει το μισό παιχνίδι.