fbpx

Έτσι θα την ξυπνήσεις όμορφα για πρωινό και …σεξάκι!

Έτσι θα την ξυπνήσεις όμορφα για πρωινό και …σεξάκι!

Στις περισσότερες δεν αρέσει το ….πρωινό ειδικά αν έχει γίνει και το βράδυ! Το πρωινό σεξ εννοούμε φυσικά, όμως σε μας τους άντρες συνήθως αρέσει για τον απλό λόγο ότ δεν καταβάλουμε και μεγάλη προσπάθεια λόγω αυξημένης τεστοστερόνης!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι μια ερωτική ιστορία που είναι σπάνια και γίνεται μια φορά!

 

Το πρωινό σεξ γενικά είναι το κάτι άλλο και σε κάνει να βλέπεις πιο ευχάριστα τη μέρα, όμως για εκείνη δεν είναι και το καλύτερο να το να κάνεις αμέσως επόμενο πρωινό. Όταν πια το πάθος έχει καταλαγιάσει και αυτή κοιμάται σαν αγγελούδι!

Δες πως θα την καταφέρεις, αλλά πρόσεχε όλα θα πρέπει να τα κάνεις …αθόρυβα:

 

Ξύπνα νωρίτερα

Αφού ο μικρούλης σου είναι ξανά ορεξάτος σίγουρα δεν είναι η ώρα να λιώσεις στον ύπνο! Γι’ αυτό και επειδή αυτή λογικά θα είναι εξαντλημένη από τις τρέλες της προηγούμενης νύχτας, εσύ θα βάλεις το ξυπνητήρι σου αρκετά νωρίς (βέβαια καλύτερα να ξυπνήσεις χωρίς αυτό αλλά λέμε τώρα) για να σηκωθείς και να κάνεις μερικές δουλίτσες!

 

Συμμάζεψε ήρεμα και αθόρυβα

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει η ακαταστασία και αν εσείς αρχίσατε από το σαλόνι και καταλήξατε στη κρεβατοκάμαρα όλο και κάτι θα υπάρχει, από ποτήρια, πιάτα και ρούχα!  Πλύνε πιάτα, μάζεψε ρούχα και γενικά πέταξε οτιδήποτε άχρηστο. Για έξτρα τσαχπινιά, βγες και πάρε λουλούδια ή κόψε από τον κήπο του γείτονα. Ένα λουλουδάκι λέει αλλά μη κολλήσεις εκεί, αργήσεις, ξυπνήσει και χαλάσεις τη φάση για ένα λουλούδι! Αν μπορείς να το κάνεις γρήγορα και αθόρυβα κάντο αλλιώς προσπέρνα το!

 

Πλύσου!

Το πιθανότερο είναι ότι μετά το βραδινό σεξ δεν έκανες μπάνιο! Ήρθε η ώρα σου λοιπόν. Μπες και πλύσου, βούρτσισε και κανά δόντι βάλε και καμιά κολόνια να μυρίζεις όμορφα. Επίσης, άσε ζεστό νεράκι για εκείνη, και βάλτης και μία μαλακή φρέσκια πετσετούλα να σκουπιστεί. Και όλα αυτά χωρίς να σου τα ζητήσει. Να είσαι κύριος και περιποιητικός. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

 

Γίνει ο σεφ του πρωινού

Μπορείς να το έχεις κάνει πριν ξυπνήσει και θα το σερβίρεις στο κρεβάτι αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Μόλις κάνεις μπάνιο και ενώ έχεις ακόμα την πετσέτα στη μέση σου, μπορείς να την ξυπνήσεις με φιλάκια και να της πεις ότι έχει ζεστό νερό… Την ώρα λοιπόν που θα κάνει μπάνιο εσύ ολοκληρώνεις τα πρωινό και έτσι όπως θα χουχουλιάζει στην πετσέτα της, και θα νιώθει καθαρή και ευτυχισμένη, θα της το σερβίρεις. Μόνο φρόντισε να μην είσαι ολόγυμνος, βάλε ένα εσώρουχο!

Μετά από αυτό η συνέχεια είναι στο χέρι σου!