fbpx

Έτσι θα της δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι μηχανή του σεξ!

Έτσι θα της δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι μηχανή του σεξ!

Ο γυναικείος εγκέφαλος θεωρεί ότι εμείς οι άντρες σκεφτόμαστε συνεχώς το σεξ! Θεωρεί ότι είμαστε κάτι σαν μηχανές του σεξ που …πατάς το κουμπάκι και …σηκώνεται!

Ο γυναικείος εγκέφαλος θεωρεί πως είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις όταν ξυπνάς και η τελευταία πριν τον ύπνο είναι το σεξ! Όμως δεν είναι έτσι και φυσικά εμείς οι άντρες δεν έχουμε πάντα διάθεση για σεξ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι καταλαβαίνεις υποσυνείδητα ότι εκείνη θέλει σεξ!

 

Οι δικαιολογίες «έχω πονοκέφαλο», «νυστάζω και είμαι κουρασμένος», φαντάζουν περισσότερο γυναικείες προφάσεις ώστε να αποφευχθεί το σεξ, παρά αντρικές.

Δες  λοιπόν πως θα της δώσεις να καταλάβει ότι δεν θέλεις σεξ:

 

Δείξε την πραγματικότητα με τρόπο

Το πώς είσαι εκείνη την ώρα, είτε κουρασμένος, είτε στρεσαρισμένος μην το κρύψεις για να της κάνεις το χατίρι. Ούτε να της πεις ψέματα. Πες απλώς την αλήθεια!

 

Είναι φυσιολογικό να σου λείπει ο ύπνος

Αν δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και εκείνη έχει μαλλί στην τρίχα, νύχι περιποιημένο, ρούχα της… επόμενης σαιζόν και ταξιδάκια αστραπή το Σαββατοκύριακο, ε πώς να μην έχει πάθεις κόπωση; Το να κοιμηθείς φαντάζει πιο δελεαστικό από το να επιδοθείς σε σεξουαλική δραστηριότητα.

 

Στρες και άγχος

Μπορεί να έχεις τα χίλια δυο προβλήματα στη δουλειά σου ή να σε απασχολούν οικονομικά θέματα! Πράματα πολύ σοβαρά που κάνουν την επιθυμία για σεξ μοιάζει όνειρο μακρινό!

 

Ο αυνανισμός

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανδρών που βρίσκουν διέξοδο στον αυνανισμό, που γίνεται εις βάρος των σεξουαλικών του επαφών επειδή απλά δεν ταιριάζουν οι ώρες για να κάνεις σεξ με την καλή σου! Αν λοιπόν θέλει σεξ αμέσως μετά… είναι λίγο δύσκολο!

 

Η σεξουαλική δυσλειτουργία

Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν κάποιο στυτικό πρόβλημα ή που εκσπερματίζουν πιο γρήγορα απ’ ότι θα ήθελαν ή πολύ αργά, μπορεί να κυριεύονται από φόβο και ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τις σεξουαλικές επαφές.

 

Κακό σεξ; Κακή συνήθεια

Πολλά ζευγάρια δυσκολεύονται να εκφράσουν ανοιχτά τις ερωτικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις με αποτέλεσμα να κάνουν σεξ του τύπου: «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Κάθε μέρα φασολάδα δε γίνεται. Βάλτε αλατοπίπερο στη σεξουαλική σας ζωή και θα δείτε πόσο «νόστιμη» θα γίνει.