fbpx

Έτσι θα της δώσεις τον διπλό οργασμό και θα περάσετε στιγμές μαγείας!

Έτσι θα της δώσεις τον διπλό οργασμό και θα περάσετε στιγμές μαγείας!

Αν λαμβάνεις πολύ σοβαρά το κεφάλαιο σεξ και θέλεις να προσφέρεις τη μέγιστη απόλαυση στη σύντροφό σου, σίγουρα ξέρεις πως είναι απαραίτητο να γνωρίζεις καλά και τη γυναικεία ανατομία και πιθανά να έχεις ακούσει την ορολογία blended orgasm (μεικτός οργασμός) που σίγουρα θα θέλεις να μπορέσεις να τον προσφέρεις στο ταίρι σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι συμβαίνει στο σώμα σου και στο δικό της όταν κάνετε σεξ!

 

Ο μεικτός οργασμός, ο οποίος συνδυάζει την υπερδιέγερση της κλειτορίδας με τον ερεθισμό του σημείου Α στα έγκατα του γυναικείου κόλπου, είναι ομολογουμένως μια εξαιρετικά ευχάριστη συνθήκη για όλους τους συνδαιτυμόνες -εννοείται για εκείνη, αλλά και για σένα- και με το νόμο των πιθανοτήτων προκύπτει σε συντρόφους, οι οποίοι είτε διακατέχονται από το μικρόβιο του πειραματισμού είτε αισθάνονται απόλυτη οικειότητα είτε είναι απλά κωλόφαρδοι.

Σύμφωνα με τον Dr. Barry Komisaruk, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers που το ‘χει ψάξει, η οδός που σε οδηγεί ντουγρού στο μεικτό γυναικείο οργασμό δεν είναι μία, αλλά τρεις: γεννητικά νεύρα – κλειτορίδα, πυελικά νεύρα – κόλπος, πνευμονογαστρικά νεύρα (δεσμίδα νεύρων που ξεκινούν από το εγκεφαλικό στέλεχος, κατεβαίνουν προς την καρδιά και συνεχίζουν προς την κοιλιακή χώρα) -τράχηλος.

Εάν όλα τα παραπάνω διεγερθούν ταυτόχρονα, ο Dr. Komisaruk υποστηρίζει ότι ο οργασμός της θα είναι τόσο έντονος και σύνθετος που απλά δεν θα περιγράφεται με λόγια, αλλά με ουρλιαχτά.

Τι απαιτεί ο μεικτός οργασμός για να συμβεί πέρα από τα βασικά, δηλαδή ένα αιδοίο κι ένα πέος; Διάθεση, τι άλλο; Δόξα τη θεά Αφροδίτη, η γυναικεία διέγερση δεν είναι μονοπώλιο ούτε μιας στάσης ούτε καν ενός οργάνου, σημείου, όπως θες πες το.