fbpx

Έτσι θα φορέσεις τη βερμούδα σου και θα αναβαθμίσεις το στιλ σου

Έτσι θα φορέσεις τη βερμούδα σου και θα αναβαθμίσεις το στιλ σου

Η βερμούδα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο που αν το επιλέξεις και το φορέσεις σωστά θα αναβαθμίσεις το στιλ σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η επιστροφή της κλασσικής αθλητικής λευκή κάλτσας, όπως παλιά! Μάθε πως τις φοράς σωστά!

 

Όπως ξέρεις βερμούδες υπάρχουν πολλών ειδών και φυσικά όλες δεν είναι όλες τις περιστάσεις.

Δες πως θα επιλέξεις τη βερμούδα και θα αναβαθμίσεις το στιλ σου:

 

Συνδύασε την με bomber jacket

Τα bomber jackets είναι αρκετά δημοφιλή στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Συνδυάζονται επίσης υπέροχα με βερμούδα χαρίζοντας ένα περιποιημένο και καθημερινό στυλ. Επειδή το bomber είναι jacket, αυτή η εμφάνιση είναι πιο ανοιξιάτικη. Μπορείς να φορέσεις είτε τζιν, είτε υφασμάτινη είτε και φόρμα για μια πιο αθλητική εμφάνιση.

 

 

Σχεδόν επίσημη εμφάνιση

Σίγουρα η βερμούδα δε θεωρείται κομμάτι για επίσημο ντύσιμο, αλλά μπορεί να συνδυαστεί για ένα, Με τα κατάλληλα ρούχα, η βερμούδα αποτελεί μια επιλογή για ένα καλό ντύσιμο. Για το συγκεκριμένο σκοπό, επίλεξε μια υφασμάτινη βερμούδα. Συνδύασε την με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι καλά παπούτσια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κάποιο ρολόι, βραχιόλι ή αξεσουάρ.

 

 Καθημερινό ντύσιμο με βερμούδα

Η καλύτερη επιλογή γι’ αυτό το ρούχο είναι σαν καθημερινό κομμάτι. Είτε τζιν, είτε υφασμάτινη, είτε σε στυλ φόρμας, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια για υπέροχες καθημερινές εμφανίσεις. Φόρεσε την με ένα απλό μπλουζάκι, ένα ζευγάρι sneakers και είσαι έτοιμος για ένα εντυπωσιακό look.

 

 

Συνδυασμός με μπλουζάκι πόλο

Μια βερμούδα, όπως και τα παντελόνια, μπορείς να τη βρεις σε διάφορα σχέδια, χρώματα, υφές. Τα μπλουζάκια πόλο είναι μια σταθερή αξία στο προσεγμένο καθημερινό ανδρικό ντύσιμο. Συνδύασε τη βερμούδα με στυλ και φτιάξε ένα τέλειο σύνολο με πόλο μπλουζάκι. Θα αποκτήσεις ένα περιποιημένο casual ντύσιμο!

 

Βερμούδα με τροπικά σχέδια

Απόλυτα καλοκαιρινή και δροσερή επιλογή, η βερμούδα με τροπικά σχέδια είναι must για το καλοκαίρι. Χρώματα και σχέδια που συνδυάζονται σε ένα παντελόνι και δείχνουν την καλοκαιρινή σου διάθεση. Φόρεσε την με ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι και ένα πουκάμισο ξεκούμπωτο. Μπες για τα καλά στους ρυθμούς του καλοκαιριού.

 

Denim βερμούδα

Το αγαπημένο denim που έχει φορεθεί με διάφορους τρόπους και σε διάφορα ρούχα, δε θα μπορούσε να λείπει από την βερμούδα. Είτε καθημερινό, είτε πιο επίσημο ντύσιμο, μια denim βερμούδα μπορεί να σου χαρίσει ένα υπέροχο, περιποιημένο ντύσιμο. Συνδύασε την με ένα πόλο μπλουζάκι, με ένα πουκάμισο ή και με ένα απλό κοντομάνικο. Μην ξεχάσεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

 

Με στρατιωτικό σχέδιο

Το καμουφλάζ ή αλλιώς στρατιωτικό, είναι ένα σχέδιο που αγαπιέται αρκετά από τους άνδρες. Το συναντάμε σε πολλά ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ και γενικά είναι ένα μοτίβο που φοριέται. Μια βερμούδα με στρατιωτικό σχέδιο δε θα μπορούσε να μην είναι μοδάτη. Συνδύασε την με πουκάμισο ή μπλουζάκι και δημιούργησε μια υπέροχη εμφάνιση.

 

Βερμούδα με τιράντες

Μια αρκετά ιδιαίτερη επιλογή για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, είναι οι τιράντες. Λίγοι θα τολμούσαν κάτι τόσο διαφορετικό αλλά συνάμα και μοδάτο. Δίνοντας αίσθηση από μια άλλη δεκαετία, οι τιράντες μπορούν να συμβάλουν σε ένα υπέροχο ντύσιμο.  Συνδυάζεται ιδανικά με πουκάμισο και με πιο απλοϊκά σχέδια και χρώματα.

 

Με φούτερ

Μπορεί η βερμούδα να είναι κατά κύριο λόγο καλοκαιρινό ρούχο, αλλά συνδυάζεται ακόμα και με φούτερ. Το αποτέλεσμα είναι κάπως επιμελώς ατημέλητο και ταυτόχρονα περιποιημένο. Αυτός ο παράξενος συνδυασμός δείχνει άνεση και στυλ. Μια απλή βερμούδα οποιουδήποτε υφάσματος με ένα φούτερ είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα χαλαρό, καθημερινό ντύσιμο.