fbpx

Έτσι θα χτίσεις δυνατό στήθος με την outdoor προπόνηση

Έτσι θα χτίσεις δυνατό στήθος με την outdoor προπόνηση

Κάποιοι αρέσκονται να έχουν ευρύ στήθος, όμως συνήθως ξεφεύγουν στις αναλογίες. Κάποιοι άλλοι απλώς δεν το έχουν δουλέψει, όμως όπως και να έχει ένα δυνατό και καλά γραμμωμένο στήθος τονίζει το αντρικό σώμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι κάνεις τα πιο extreme mountain limbers και εκτοξεύεις τις καύσεις

 

Το κάτω μέρος του στήθος είναι που κάνει το στήθος σου να δείχνει μεγάλο και δυνατό. Αν το στήθος σου υστερεί το κάτω μέρος τότε δεν δείχνει όπως πρέπει να δείξει συνολικά.

Οι θωρακικοί είναι μεγάλοι μυς που χωρίζονται σε μείζων και ελάσσων θωρακικούς. Για να τους γυμνάσεις σωστά θα πρέπει να τους χωρίσεις σε τρεις περιοχές και αυτές είναι οι εξής: Το πάνω μέρος, το μεσαίο και το κάτω. Και πως θα το κάνεις  αυτό όταν γυμνάζεσαι έξω χωρίς βάρη;

Πολύ απλά με τρείς διαφορετικές ασκήσεις:

 

  1. Κλασσικές κάμψεις

Παίρνοντας την κλασσική θέση για κάμψεις απλώνεται τα χέρια πλάγια σε πιο ανοιχτή θέση από το άνοιγμα των ώμων με τα πόδια να είναι τεντωμένα και μαζεμένα. Όφελος της άσκησης: Γυμνάζει κυρίως το μεσαίο μέρος του στήθους, τον τετρακέφαλο καθώς και τους περισσότερους μύες της πλάτης.

Επαναλήψεις: 10

 

 

  1. Κάμψεις με στήριγμα

Εκτελείς το κλασσικό στυλ κάμψεως τοποθετώντας όμως τα χέρια σου σε υψηλότερο σημείο.

Επαναλήψεις: 15

 

  1. Βυθίσεις τρικέφαλων

Μπορείς να τις κάνεις σε ένα παγκάκι. Γυρνάς με την πλάτη στο παγκάκι και το πιάνεις με τα χέρια σου στο χαμηλότερο σημείο.

Επαναλήψεις: 20