fbpx

Έτσι θα χτίσεις σε 7 λεπτά το πιο δυνατό V-Cut στους κοιλιακούς σου!

Έτσι θα χτίσεις σε 7 λεπτά το πιο δυνατό V-Cut στους κοιλιακούς σου!

Οι δύο βασικοί κάτω μύες των κοιλιακών σου που χώνονται στο βάθος της λεκάνης είναι αυτό που ονομάζουμε V-Gut και είναι αυτό που όταν εμφανιστεί σημαίνει ότι έχεις τους τέλειους κοιλιακούς.

Το V-Gut ανήκει στην ομάδα των πλάγιων κοιλιακών εκεί που είναι το «μυστικό» αφού οι περισσότεροι τους ξεχνάνε λες και δεν έχουν σημασία.  Μπορεί να λειτουργούν υποστηρικτικά αλλά χρειάζονται όση εκγύμναση λαμβάνουν και οι άλλοι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η 15λεπτη προπόνηση με Kettlebell που θα σε εκτινάξει

 

Σκέψου ακόμα ότι περισσότερους πλάγιους, τότε η γράμμωση είναι πιο κοντά καθώς σφίγγεις πλευρικά, καίγοντας κι άλλο λίπος.

 

 

Το λίπος όμως, που συσσωρεύεται ως επί το πλείστον στην περιοχή της κοιλιάς, τους υπερκαλύπτει , με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή του το γνωστό μας “σωσίβιο”. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με ποσοστά, τότε η απομάκρυνση του σωσιβίου αυτού συνδέεται κατά 90% με την διατροφή και μόλις κατά 10% με την άσκηση. Μια προσεγμένη δίαιτα λοιπόν, με συχνά και μικρά γεύματα χαμηλά σε υδατάνθρακες και πλούσια σε πρωτεΐνη, μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην πολυπόθητη εμφάνιση των κοιλιακών.

 

 

Το μεγάλο μυστικό για κοιλιακούς V είναι η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων, ώστε να τονωθεί η απώλεια του λίπους και να γίνουν τελείως ορατές οι πυκνές, μακριές ίνες των έξω λοξών κοιλιακών.

 

 

Δες ένα γρήγορο πρόγραμμα επτά λεπτών που μπορεί να κάνεις στο γυμναστήριο ή στο σπίτι:

 

Σε 7 λεπτά κάνε αυτές τις ασκήσεις:

 

  1. Ανυψώσεις ποδιών με περιστροφή
  2. Ποδήλατο με άρσεις κορμού εναλλάξ
  3. Heel touches
  4. Ρώσικοι πλάγιοι
  5. Πλάγια ροκανίσματα
  6. Spiderman
  7. Άρσεις ποδιών εναλλάξ
  8. Πλάγιες εκτάσεις εναλλάξ
  9. Plank hip twist
  10. L Sit Toe Touches
  11. Κοιλιακοί του πυγμάχου
  12. Ψαλιδάκια