fbpx

Έτσι θα ψωνίσεις έξυπνα στις εκπτώσεις της …μεγάλης online Black Friday!

Έτσι θα ψωνίσεις έξυπνα στις εκπτώσεις της …μεγάλης online Black Friday!

Και ήδη έχει αρχίζει η παρατεταμένη Black Friday στη χώρα μας, που ειδικά εν μέσω lockdownπροβλέπεται να έχουν μεγάλη διάρκεια.

Μπορείς να βρεις εκπτώσεις από ηλεκτρονικά είδη και είδη τεχνολογίας μέχρι ενδύματα και υποδήματα για όλη την οικογένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τη λίστα με τις 15 κορυφαίες ψηφιακές απειλές και πάρε τα μέτρα σου

 

Πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι οι online αγορές είναι πολλές φορές πιο δύσκολες αφού δεν υπάρχει φυσική επαφή με το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις. Εδώ λοιπόν είναι το σημείο που είναι καλό να εστιάσεις.

Το ιδανικό είναι να κάνεις έρευνα αγοράς προτού αγοράσεις για να μην πιαστείς …κορόιδο!

 

Κάνε λίστα

Αρχικά κάνεις μια λίστα με τις αγορές που έχεις να κάνεις αυτή την περίοδο για να δεις ποια προϊόντα θα παρακολουθείς τον μήνα Νοέμβριο όσον αφορά τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους.

 

Κάνε (onlineφυστικά) έρευνα αγοράς

Πρέπει να κάνεις μια ηλεκτρονική έρευνα αγοράς σε site όπου συγκρίνουν τις εκάστοτε τιμές των προϊόντων για να δεις που είναι αυτά φθηνότερα αλλά να υπολογίσεις και το κόστος των μεταφορικών / αντικαταβολής για να αποφασίσεις τι σε συμφέρει περισσότερο.

 

Σύγκρινε τιμές

Αφού συγκρίνεις τις τιμές, δες αν υπάρχουν και άλλα προϊόντα από το συγκεκριμένο site που να θέλεις να αγοράσεις, ώστε να μην πληρώνεις επιπλέον μεταφορικά αν αγοράσεις από αλλού ή άλλη μέρα.