fbpx

Έτσι θα ψωνίσεις τα σωστά εσώρουχα για εκείνη και θα …κερδίσεις !

Έτσι θα ψωνίσεις τα σωστά εσώρουχα για εκείνη και θα …κερδίσεις !

Το να αγοράσεις εσώρουχα για την καλή σου είναι μια καλή επιλογή για δώρο και φυσικά γνωρίζεις καλά ότι η τελική επιλογή δεν είναι απλά να προσθέσεις ακόμα ένα εσώρουχο στη συλλογή της αλλά το …σεξ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αγάπης σας !

 

Αντί λοιπόν να της πάρεις κανένα λούτρινο αρκουδάκι να είσαι βέβαιος ότι το εσώρουχο θα …πιάσει τόπο, όμως πρέπει να ξέρεις ή να …μάθεις να το διαλέξεις σωστά!

Δες λοιπόν πως θα καταφέρεις να ψωνίσεις σωστά το εσώρουχο που θα την κάνει να ανάψει και να σου χαρίσει …μοναδικές στιγμές:

 

  1. Μην ντρέπεσαι

Μην πεις στο μαγαζί με το κεφάλι σκυμμένο και αντιμετωπίσεις την όλη φάση σαν να αγοράζεις ψωμί από τον φούρνο. Ζήτα να σου δείξουν αυτά που θες ή και παραπλήσια για να πάρεις αποφάσεις. Ρώτα την γνώμη των πωλητριών. Το βασικότερο όμως είναι να μην τσιγκουνευτείς για κάτι που θα δεις και θα σ’ αρέσει. Σκοπεύεις να την δεις να τα φοράει άλλωστε.

 

  1. Μάθε το νούμερο της από πριν

Υπάρχει αυτή η αθάνατη συνταγή, που λέει πως αν δεν είσαι σίγουρος για το νούμερο της (στη μέση) να αγοράζεις πάντα το small. Όμως οι γυναίκες έχουν πάρει χαμπάρι πλέον πως το κάνουμε και δεν έχει και μεγάλη αξία να το κάνεις. Μάθε λοιπόν το νούμερο. Σε μία γυναίκα που της βγάζεις τα εσώρουχα κάθε μέρα, αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο και μην πέσεις με τα μούτρα για να κοιτάξεις το νούμερο. Θα αποφύγεις την σύγχυση με το να ψάχνεις τι ακριβώς φοράει και δεν θα πρήξεις και την πωλήτρια. Χώρια ότι κανείς δεν έχει χρόνο να τρέχει να αλλάζει νούμερα, σωστά;

 

  1. Μάθε την αξίατων bralettes και των bodysuits

Και τα δύο γνωρίζουν μεγάλες δόξες λόγω της μόδας, αλλά θα της αρέσουν και για κάτι ακόμη: επειδή θα τα φοράει καθημερινά. Δεν λέμε πως δεν θα εκτιμήσει ένα πιο kinky εσώρουχο, αλλά ένα σύνολο το οποίο θα μπορεί να το φορέσει καθημερινά, θα το βρει τόσο σέξι όσο και χρήσιμο. Τα bralettes είναι μία τέτοια σταθερή αξία. Είναι σέξι αλλά ταυτόχρονα μετρημένα και έχουν κάτι το εκλεπτυσμένο. Το ίδιο ισχύει και με τα bodysuits. Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν πως δεν ανήκουν καν στα εσώρουχα και τους βγάζει κάτι σε ρούχο γυμναστηρίου. Και δεν είναι καθόλου έτσι. Tα φοράνε καθημερινά μέσα από jeans, υφασμάτινα παντελόνια ή και jean φούστες. Επίσης για όσους έχουν περιορισμένο μπάτζετ, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά.

 

 

  1. Το σέξι ολόσωμο που δεν απογοητεύει κανέναν

Η αλήθεια έχει ως εξής. Όλα αυτά τα ολόσωμα με τα κορδόνια, τις ζαρτιέρες και τα διάφανα σουτιέν που τα συνοδεύουν, σίγουρα είναι το κατάλληλο αλατοπίπερο για το κρεβάτι. Και ναι μπορεί να της αρέσουν, αλλά θα τα φορέσει για σένα. Για να σου κάνει το χατίρι, για να σου εξάψει την φαντασία περισσότερο, για να βάλει αυτό το κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι σας. Μία συμβουλή εδώ. Αν γενικά στην κοπέλα σου δεν αρέσουν αυτά τα outfit, μην πάρεις κάτι τέρμα υπερβολικό με 15 κορδόνια, γουνάκια στα πλάγια του εσωρούχου και τάπες που καλύπτουν την στεφάνη της θηλής. Μπορείς να αγοράσεις πάντα ένα πιο «διακριτικό» ολόσωμο στην περίπτωση που πιστεύεις ότι θα το κοιτάξει με μισό μάτι. Αλλά εδώ που τα λέμε μπορεί να κάνει και μία υποχώρηση μέρα που είναι, σωστά;

 

  1. Η σταθερή αξία της απλότητας

Όταν είσαι αρκετά μπερδεμένος για να αποφασίσεις και οι πιο extreme επιλογές σε γεμίσουν αμφιβολίες, να γνωρίζεις πάντα ότι η σταθερή αξία του μπραζίλ και του string, δεν απογοήτευσε ποτέ καμία γυναίκα για να το κάνει τώρα. Τα χρειάζονται όλα γιατί όσα εσώρουχα και να έχουν, δεν τους είναι ποτέ αρκετά. Αν θες να την  διευκολύνεις ακόμα περισσότερο, πόνταρε σε μαύρο ή άσπρο. Θα της κάνει την ζωή εξαιρετικά πιο εύκολη. Και μην ανησυχείς για το στυλ του εσωρούχου. Όταν έχεις στο μυαλό σου να της αγοράσεις ένα g-string, θα διαπιστώσεις στα μαγαζιά πως δεν υπάρχει μόνο ένα συγκεκριμένο. Οπότε keep it simple.