fbpx

Έτσι κάνουν το πιο νόστιμο μπακαλιάρο της Θεσσαλονίκης στα ιστορικά «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» (Video)

Έτσι κάνουν το πιο νόστιμο μπακαλιάρο της Θεσσαλονίκης στα ιστορικά «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» (Video)

Είναι ομολογουμένως ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη και τον μαγειρεύουν που άλλου στα ιστορικά Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι στην οδό Κουντουριώτου στα Λαδάδικα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μεζέδες στο …λιμάνι: Ένα μοναδικό νέο «τραπέζι» από τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι

 

Οι Θεσσαλονικείς ξέρουν και οι επισκέπτες μαθαίνουν τη μοναδική και νόστιμη επιλογή του μπακαλιάρου σκορδαλιά  με πατάτες τηγανητές, μια καυτερή πιπεριά σερβιρισμένα στη λαδόκολλα και ρετσίνα.

 

 

Νόστιμο ακούγεται και νόστιμο είναι και έτσι το Activeman.gr πήγε να δει πως γίνεται.

Τα μπακαλιαράκια στο λιμάνι είναι σημείο αναφοράς στην στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και δεκαετίες ο κύριος Νίκος  πάντα χαμογελαστός και φιλόξενος φροντίζει καθημερινά για τον πιο νόστιμο τηγανητό μπακαλιάρο.

 

 

Η χειροποίητη σκορδαλιά με τις φρεσκοκομμένες πατάτες ροδέλες,  μία καυτερή πιπεριά και ρετσίνα θα σου χαρίσουν μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.

 

 

Καθημερινά οι πελάτες αντιπροσωπεύουν την πραγματική εικόνα της πόλης. Επιχειρηματίες,  καλλιτέχνες, πολιτικοί, τουρίστες, φοιτητές καταλήγουν σε αυθεντικό λαϊκό γλέντι.

 

 

Στα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι όμως υπάρχουν και άλλοι μεζέδες! Χταπόδι καλαμαράκια παστά και πολλά άλλα μαγειρεμένα με την ίδια ποιότητα του μπακαλιάρου. Αν θες τα παραγγέλνεις εκεί ή πας μερικά μέτρα πάνω στο πεζόδρομο της Φασιανού.

Τηλέφωνο: 2310 512 600 2310 510 210