fbpx

Έτσι κλέβουν εξαρτήματα από μοτοσικλέτες και δες πως τα πουλάνε στο internet! (Video)

Έτσι κλέβουν εξαρτήματα από μοτοσικλέτες και δες πως τα πουλάνε στο internet! (Video)

Η κλοπή εξαρτημάτων από μοτοσικλέτες όπως οι εξατμίσεις, είναι η νέα μάστιγα. Θύμα αυτή τη φορά ένας μοτοσικλετιστής από τη Θεσσαλονίκη που έχει ένα TDM 900 και του είχε βάλει καλές καινούργιες εξατμίσεις, οι οποίες το κρύο βράδυ της Τσικνοπέμπτης έγιναν καπνός.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι οδηγείς με ασφάλεια τη μοτοσικλέτα σου σε δυνατούς ανέμους

 

Το ρεπορτάζ αποκάλυψε το TV100 στην εκπομπή Δημότης On Line όπου παρουσιάστηκε και το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη δράση των θρασύτατων ληστών, που μέσα σε λίγα λεπτά ξήλωσαν τις δύο εξατμίσεις από τη μοτοσικλέτα. Το χειρότερο είναι ότι μερικές μέρες μετά ο ιδιοκτήτης είδε τις εξατμίσεις του να πωλούνται στα social media!!!

 

 

«Την είχαν σταμπάρει τη μηχανή μου από καιρό όπως φαίνεται» λέει ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας Γιώργος Παπαδόπουλος «Την Τσικνοπέμπτη είχε κακό καιρό και δεν την πήρα. Το πρωί που κατέβηκα είδα ότι έλειπαν οι εξατμίσεις. Είχα δώσει 1000 ευρώ να τις αγοράσω και έγιναν καπνός».

 

 

Στην απόγνωση του ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε τη βοήθεια από διπλανό κατάστημα που έχει κάμερα ασφαλείας και τότε οργισμένος είδε τον τρόπο με τον οποίο οι ληστές ξήλωσαν τις εξατμίσεις από τη μηχανή του. «Φυσικά ειδοποίησα τη αστυνομία. Ήρθαν και έκαναν καταγραφή και στη συνέχεια έκανα ότι μου είπαν για να προχωρήσει η υπόθεση» λέει ο κ. Παπαδόπουλος.

 

 

Όμως ο κ Παπαδόπουλος δεν το έβαλε κάτω και παράλληλα με την έρευνα της αστυνομίας έκανε και τη δική του. Λίγες μέρες μετά ανακάλυψε στα social media ότι οι δικές του εξατμίσεις, αυτές που του είχαν κλέψει τις πουλούσαν οι ληστές. «Είχαν και φωτογραφίες. Τις αναγνώρισα αμέσως αφού εκτός από τον αριθμό σειράς, υπήρχε ένα μικρό χτύπημα στη μια και στην άλλη σταγόνες από άσπρη μπογιά που είχαν λερωθεί πριν καιρό από κάποιον που έβαφε το σπίτι του δίπλα» εξηγεί ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενημέρωσε για την εξέλιξη την αστυνομία όμως από τότε οι ληστές δεν βρέθηκαν.

Η κλοπή εξαρτημάτων από τις μοτοσικλέτες είναι η νέα μάστιγα. Κλέβουν εξαρτήματα που μπορούν εύκολα να αποκολληθούν από τη μοτοσικλέτα και μετά είναι εύκολο να πουληθούν στα social media.

 

 

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που καταγράφει όλες τις κινήσεις των ληστών και πως κατάφεραν σε λίγο χρόνο να ξηλώσουν τις δύο εξατμίσεις του TDM 900.

Ρεπορτάζ: Κώστας Μπούρης